Testuojame EO Laboratorie natural & organic

Testuojame EO Laboratorie natural & organic

19. Dec 2018, 19:56 Anita Anita

Kaip buvo smagu sulaukti kurjerio su siuntinuku. Vaikas (2 metukai ir 4 mėn.) iškart paklausė ar čia jam. Sakau tau, tai labai apsidžiaugė ir puolė išpakuoti. Bepakuodamas toooks laimingas buvo, net kelis kartus šūktelėjo wow! Išpakavęs iškart ėmė sukti ir spausti muiliuką. Jis jau moka dar nepradėtus muilus pradėti kaip reikia, net nežinau iš kur, gal kada užmatė kaip aš pasukau, hmm. Tai gi vėl dėkoju mamyčių klubui už galimybę išbandyti mylimos linijos naujus, nebandytus produktus. Ačiū rėmėjams.

20181219184101-33328.jpg

O EO Laboratorie produkciją atradau kažkur prieš 3 - 4 metus, kai jau pradėjome planuoti vaikelį ir ieškojau šampūno sau be priedų ir kuo naturalesnio. Tuo metu įsigijau šampūno, plaukų balzamo, plaukų kaukę, dušo želė ir rutulinį dezodorantą. Beja pats pirmasis šios produkcijos pirkinys buvo rankų kremas - kaukė. Tikrai nerealus, gana riebus, gerai susigeria ir pamaitina rankas. Puikus pasirinkimas žiemos metu. O koks kvapas nerealus! Išbandžiusi pati nupirkau savo mamai ir anytai. Va dar iki šiol jo nusiperku, kai užmatau akciją Eurokoj.

20181219184140-69492.jpg

O dabar grįžtant prie testuojamų priemonių, pirmoji išbandžiau aš drekinantį kūno kondicionierių su hialurono rūgštimi, bambuko ekstraktu ir vitamininiu kompleksu. Po vonios procedūrų išsitepiau kūną šiuo kondicionieriumi. Kvapas toks kaip ką tik nuskinto bambuko ar panašus į nupjautų gėlių kotus. Pradžioje atrodė keistas, bet po kelių naudojimų pripratau ir jau atrodo normalus. Tekstūra panaši į šampūno. Kondicionierius tikrai drėkina ir manau tikrai puikiai tiks neštukėms stangrinti pilvuką, šlaunis strijų prevencijai. Sudėtyje rašo, kad nėra silikonų ir parabenų, bet paskaičius sudėtį galima rast Sodium Benzoate. Tai cheminis konservantas, bet jo galima ir naturaliuose produktuose. Pirmą kartą naudojau kūno kondicionierių  tai negaliu palyginti su kitais produktais. Galbūt rinkčiausi kitokio kvapo, bet tada ir funkcija būtų kitokia, nebe apsaugoti odą nuo dehidratacijos, didinti odos elastingumą ir tonizuoti. O šiaip viskas puiku, džiaugiuosi išbandžiusi.

20181219190813-17662.jpg

Sekantis išbandytas produktas - vaikiškas kreminis muilas, praturtintas kviečių gemalų aliejumi, vaistinė medetka, dedešvos ekstraktu. Pirmasis naudojimas buvo kaip rankų muilas vaikui. Pats sūnus įsispaudė reikiamą kiekį nusiplauti rankytes. Žinoma muilas gali būti naudojamas visam kūnui prausti, kurį taip ir naudosime, nes pasižymi raminamosiomis, drėkinamosiomis ir maitinamosiomis savybėmis, gerina švelnios vaikiškos odos būklę. Padeda išvengti sudirgimų bei apsaugo nuo išorinių veiksnių. Kvapas malonus, neerzinantis. Muilas tinka nuo gimimo kūdikeliui. Rusiškai parašyta, kad be SLS, SLES, konservantų, parabenų ir dar be kažkokių priedų, bet rusiškai nemoku, o lietuviškai neišversta. 

20181219192738-32875.jpg

20181219192817-42461.jpg

Testuojama Dušo želė - šampūnas

Tekstūra kaip ir kitų tokių produktų. Kvapas malonus, praturtintas lakišiaus, rugiagėlių ir liepų ekstraktais. Giliai maitina, drėkina, ramina sudirgusią ir paraudusią odą. Pasižymi regeneruojančiomis, minkštinamosiomis ir gaivinsmosiomis savybėmis. Putoja, bet "be ašarų", ko ir ieškojau. Taigi puiki sudėtis (tokia pati kaip ir muilo), kvapas, tekstūra. Labai patogu, kad tai du viename, šampūnas ir dušo želė.

20181219194020-67632.jpg

Taigi visi testuojami produktai puikūs ir verti dėmesio. Labai džiaugiuosi, kad EO Laboratorie dažnai atnaujina savo asortimentą ir įveda visai naujų produktų, pvz linija skirta vaikams. O šampūnai irgi atsiranda vis naujų kvapų. Šaunu!

Šiuo metu namuose buvo naudojamas šampūnas su kondicionieriumi. 

20181219194400-97133.jpg

Patys mėgstamiausi produktai šios linijos - tai plaukų kaukė ir rankų kremas - kaukė. Tobuli! Labai džiaugiuosi šia linija ir jos kainomis.

Sekanti pamaininė mano naudojamų šampūnų, kondicionierių, plaukų kaukių ir dušo želė linija, tai Natura Siberica. Šias dvi tarpusavyje pakaitalioju, kad neatsibostų viena