Testuojame EO LAB

Testuojame EO LAB

04. Jan 2019, 12:44 Gintarep Gintarep

Tariu nuoširdų ačiū  Mamyčių klubui ir EO LAB už galimybę testuoti šiuos natūralius produktus: dušo žėlę-šampūną 2in1 vaikams “Be ašarų“, vaikišką kremą-muilą ir EO LAB country drėkinantį kondicionierių.

Kai tik gavome, iškart skubėjome išbandyti muilą rankoms.   

20190104123919-47511.jpg

Labai patiko indo forma, kurios dėka skystas muilas stovi stabiliai ir nekrenta-neslysta nuo vonios krašto, dydis pritaikytas prie vaiko rankyčių bei patogu, kad su dozatoriumi. Išsispaudžia nei per daug, nei per mažai. Vaikas prašo nenaudoti, nes labai pamėgo, ne tik dėl pakuotės, bet ir švelnaus kvapo bei rankytėms suteikiančio švelnumo.

Mane, kaip mamą,  džiugina, kad ši priemonė yra 99% augalinės kilmės, todėl tinka naudoti net mažiems vaikiukams, nuo pirmųjų gyvenimo dienų.

Vėliau bandėme dušo žėlę-šampūną.

20190104124004-91860.jpg

Buteliukas nedidelis, patogus, lengva suimti rankose, bet radome minusą, nebuvo dozatoriaus, tad teko perpilti į indelį su dozatoriumi. Plaukai po plovimo tapo labai pūrūs, kvapnūs, švelnūs. Šis produktas neputoja, tad labai greitai susinaudos, tad norėtųsi didesnio indelio ir su dozatoriumi.  Džiugina, kad iš natūralių produktų, praturtinta lakišiaus, rugiagėlių ir liepų ekstraktais.Tinka nuo +0 metų. Nedirgina akių, tad tinka labai mažiukams vaikiukams.  Vaikas įvertino puikiai. Vien tik neleidimas mums vartoti, nes suvartosime greičiau, pasako, koks jis puikus vaikams.         

Nudžiugau, kad gavau produktą ir sau, tai - EO LAB country drėkinamasis kondicionierius. Jo pakuotė labai patogi, nes turi dozatorių ir yra nedidelio kiekio.

Kvapas švelnus ir neerzinantis. Priemonė naudojama po maudynių, tepama ant drėgnos kūno odos švelniai įmasažuojant. Gerai susigeria, nelieka riebumo pojučio. Oda tampa glotni, minkšta, sudrėkinta. Šią priemonę išbandė ir mano panelytė. Mačiau, kad po maudynių slapčiomis naudoja. Tad, visus produktus mūsų šeima išbandė, jai rašome dešimtuką su mažu pliusiuku. Būtų didelis pliusiukas, jei visi produktai turėtų dozatorius.

20190104124115-21980.jpg