Sveikiname visus TĖČIUS su jų diena ir primename apie Konkursą! Pristatykite mums savo nuostabiausius tėčius!

Sveikiname visus TĖČIUS su jų diena ir primename apie Konkursą! Pristatykite mums savo nuostabiausius tėčius!

01. Jun 2014, 13:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

"Tėti, tėti, kaip gera man tave turėti", - dainavo "Tele Bim Bam", o ir mums šiuos žodžius kasdien labai smagu tarti. 

Šiemet pirmoji vasaros diena, birželio 1-oji, sutampa ir su tarptautine Tėvo diena. 

O ar žinojote, kad visame pasaulyje šią dieną švenčiame skirtingomis dienomis - kas trečią birželio sekmadienį, kas kovą, o kas gruodį. Vienintelė Lietuva tai mini pirmąjį birželio sekmadienį. 

Todėl pažymėdami šią nuostabią dieną kartu su restoranais  "Charlie pizza", "La Crepe", "Katpėdėlė", "Carskoje Selo" skelbiame konkursą: "Koks yra mano tėtis" ir laukiame jūsų straipsnių su nuotraukomis apie mažylių tėvelius:

- Įkelkite straipsnį kategorijoje "Moterų klubas", pasirinkite žymas "Tėčio diena" ir "Konkursas";

- Nepamirškite vaikučio/ių nuotraukos su tėčiu;

- Papasakokite mums apie savo nuotabųjį tėtį - kuo jis užsiima, koks jo vardas, kiek lieko laiko vaikučiams, kokių ypatingų pomėgių ar sugebėjimų turi ir kodėl jis pats geriausias? 

- Pasakojimų laukiame iki tėčio dienos, birželio 1-osios, vidurnakčio. Birželio 2 dieną paskelbsime laimėtojus. 

DVIEMS šeimoms įteiksime net 50Lt vertės apsilankymus bet kuriame restorane "Charlie pizza", "La Crepe", "Katpėdėlė", "Carskoje Selo"!

20140402090240-97524.jpg

21. May 2014, 20:16

Tėtis buvo labai darbštus ir pareigingas.Jis niekada neatsisakydavo padėti išspręsti sunkesnį matematikos ar fizikos uždavinį.Niekada nėra atsisakęs suremontuoti sugedusį daiktą ar baldą bei nuvežti ar pervežti reikalingus daiktus.Be to išlikę puikūs prisiminimai kai su tėčiu atostogavome prie jūros Šventojoje.Tuomet jis puikiai susitvarkė su visa buitimi.Tėtis buvo artojas,kai reikėjo sodinti ar nukasti bulves.Jis buvo puikus dainininkas,dainavo bažnyčios chore.Kiekvieną vasarą mes po savaitę atostogavome tėčio gimtąjame kaime Joniškio rajone.Ten supomės sūpuoklėse,žaidėme su kitais kaimo vaikais.Kaime buvo kelios kūdros ,pirtelė,palėpė,skanios avietės ir keptos bulvytės.Ir dar buvo šunelis,kuris mokėjo gražiai sėdėti palieptas.