Taurelė

Taurelė

18. Aug 2020, 14:35 Kristina B. Kristina B.

Menstruacijos nemalonus dalykas kiekvienai moteriai. Sukelia tiek problemų, kad net nepradėsiu vardinti. Tačiau neseniai atradau šį tą, kas bent šiek tiek man palengvino gyvenimą. Tad taip džiaugiuosi, jog norėčiau paskatinti visas moteris, kurios dar nežino kas tai yra, išbandyti taurelę. 

Manoji Organic cup, kadangi po gimdymų, tai antro dydžio. Na, įsidėti ją nelengva, bet jei jau pavyksta tai visiškai nebesijaučia. Po pirmos dienos numečiau neatlaikiusi, bet antram ciklui ir vėl išsitraukiau. Dabar jau šeštas ciklas, kai ją naudoju, na ir kuo toliau, tuo paprasčiau. Taigi, nors ir negaliu pasakyti, kad naudoti ją itin paprasta ar patogu, bet mane sužavėjo jos funkcionalumas. Taurelė nepraleis ne tik kraujo, bet ir jokio kvapo. Visai neseniai dalyvavau šventėje, kur didžiausiam karšty teko laksyti pasipuošusiai šventine suknele ant aukštakulnių kokias aštuonias valandas gamtoje, tačiau taurelė neprabėgo (ji sulaiko apie 20 ml skysčio), o svarbiausia nesijautė jokio kvapo!!! O man nereikėjo paniškai dairytis visur ieškant wc. Be to, naudojant ją, beveik nereikia jokių įklotų. Net lengviau atsikvepiu pamačiusi, kad netenka kas kelias valandas išmesti smirdinčios plastiko pakuotės (taigi tai žymiai diskretiškiau ir ekologiškiau). 

Prieš mėnesį plaukiant baidarėmis ji ir vėl puikiai pravertė. Gamtoje irkluojant 5-6 valandas ir su galimybe bet kada permirkti, taurelė itin saugus ir patogus pasirinkimas.

Žodžiu, moterys, išlaisvinkime save. Neleiskime fiziologiniams procesams gadinti gyvenimo ir džiaukimės naujausiais išradimais :)  

RenataŪselienė RenataŪselienė 19. Aug 2020, 21:46

Oi, kokios naudingos įžvalgos. Man milijonas klausimų dėl jos buvo ir bus dar yra, o baimės iki šiol tiek daug, kad vis nedrįstu užsakyti. Pažiūrėjus atrodo, kad kaip su lazda tarp kojų vaikščiosiu ?

Kristina B. Kristina B. 19. Aug 2020, 17:26

Viską gali daryti, nors baletą šokt. Jei ne taip įsidėsi, prabėgs. Tas teisybė. Bet vėliau imi jausti kada ne taip įsidėjai.

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 19. Aug 2020, 17:04

Aš vis galvoju įsigyti. Bet man ją naudoti baisu. Atrodo, na netaip įdėsi ir prabėgs. O va ar galima su ja pvz, gulėti?? ??

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 19. Aug 2020, 11:07

Kristina, ačiū, kad daliniesi tokiais subtiliais dalykais, kas svarbu mums visoms 😀