Tas varginantis nugaros skausmas...

Tas varginantis nugaros skausmas...

09. Mar 2020, 07:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Būti nauja mama reiškia visą dieną būti ant kojų. Lenktis, klauptis, kelti ir nešioti. Rūpestis mažyliu irgi yra darbas, ir ne bet koks, o sunkus! Neretai įtampą nugaroje pajaučiame dienai dar net neįpusėjus. Nepakenktų trumputė išvyka į spa, tiesa? Gaila, tačiau apie masažą dažnai galime tik pasvajoti.

Masažas namuose, kol mažylis miega? Dabar tai įmanoma!

 Skausmai nugaros, juosmens, pečių ir kaklo srityje vargina ko ne kiekvieną naują mamą. Neretai priimame tai kaip „normalią“ būseną, susitaikome ir kenčiame. Specialistai rekomenduoja nugaros stiprinimo pratimus, masažą. Tačiau šiuo gyvenimo etapu šias rekomendacijas ne taip paprasta įgyvendinti.

Atrodo, galiausiai nugaros skausmais ir nuovargiu besiskundžiančios mamos buvo išklausytos ir būtent joms buvo sukurtas masažinis rinkinys Pranamat ECO. Rankų darbo, pagamintas iš ekologiškų medžiagų, visuomet pasiruošęs suteikti sveikatinančią ir jėgas atstatančią procedūrą. 

Neįtikėtina, tačiau vos 20 minučių masažo su Pranamat ECO jūsų namuose gali palengvinti nugaros skausmą ir raumenų įtampą. Ypač patogu tai, kad šiai procedūrai nereikia skirti ypatingo dėmesio - pakanka trumpam prigulti ant masažinio rinkinio, kol mažylis snaudžia arba tiesiog žindant ar žaidžiant su juo. 

Kaip tai veikia

 Masažas su Pranamat ECO grindžiamas akupresūros principais. Atsigulus ant Pranamat ECO kilimėlio ir pagalvės, pajausite 7900 masažinių lotoso žiedlapių įsispaudžiant į odą ir raumenis. Tai stimuliuoja vietinę cirkuliaciją, aprūpina audinius deguonimi, grąžina jėgas, palengvina skausmą ir įtampą toje zonoje. 

Intensyvų masažo poveikį galima pamatyti tiesiog savo akimis – oda toje vietoje ne tik sušyla, bet ir parausta. Paraudimas netrukus išblės, o skausmą malšinantis ir raumenis atpalaiduojantis efektas išliks ilgam.

Papildomą skausmą malšinantį poveikį suteikia ir endorfinai – laimės hormonai, kurie išsiskiria masažo metu ir ne tik suteikia malonumo pojūtį, bet ir veikia kūną lyg natūralūs nuskausminamieji.

Akupresūrinio masažo nauda 

 Pranamat ECO gali pagerinti jūsų savijautą vos per 15-20 minučių – tiek tereikia, kad pastebėtumėte sumažėjusį nuovargį, palengvėjusią raumenų įtampą ir nugaros skausmą. 

Trumpa masažo sesija su Pranamat ECO gali:

palengvinti nugaros skausmą ir įtampą;

pašalinti nuovargį ir stresą;

pagerinti odos elastingumą, sumažinti celiulitą ir padėti greičiau atgauti prieš nėštumą buvusias kūno formas;

pagerinti miego kokybę.

Ar saugu naudoti? 

Nėštumo metu Pranamat ECO masažo, kaip ir visų kraujo apytaką skatinančių procedūrų, naudoti nerekomenduojama. Tačiau po gimdymo – tai puiki priemonė savijautos gerinimui kiekvienai mamai.

Pranamat ECO – vienintelis šios srities produktas, patvirtintas kliniškai. Linas , medvilnė, kokoso pluoštas, grikių lukštai, medicininės prabos HIPS plastikas – viskas sertifikuota ir tik tai, kas geriausia ne tik jūsų odai, bet ir mus supančiai aplinkai.

30 dienų išbandymui

Suprantama, jog masažo poveikis kiekvienam gali būti individualus. Būtent todėl ypač patraukli Pranamat ECO suteikiama 30 dienų pinigų grąžinimo garantija. Per tą laiką spėsite pajausti, kokį poveikį šis masažas turi konkrečiai jums ir galėsite nuspręsti, ar prekę norite grąžinti. 

Galbūt Pranamat ECO yra kaip tik tai, ko ieškojote? Įtraukite jį į kasdieninę rutiną, skirkite keletą minučių sau, pasikraukite energijos ir leiskite sau laisvai mėgautis kiekvienu momentu, praleistu kartu su savo mažyliu. 

Daugiau informacijos rasti bei įsigyti galite www.pranamat.lt/mamoms

Simonadub Simonadub 11. Mar 2020, 17:27

Koks geras straipsnis. Manau reikės išbandyti. Šiuo metu laukiantis, labai skauda nugarą,sedmenis. Rodo problemas su nugara. Isisaugojau straipsnį. Labai sudomino rekomendacijos. Ačiū