Svečiuose Klar

Svečiuose Klar

15. Dec 2019, 14:22 popou popou

Sveikos, rūpestingosios mamos!

Pirmiausia noriu padėkoti mamyčių klubui už galimybę išbandyti kažką naujo, kažką – kas dar niekad mūsų namuose „nesisvečiavo“, tai Klar gaminiai. Gavome siuntinį su wc valikliu, skysta skalbimo priemone ir vonios valikliu. O dabar apie kiekvieną kartu ir atskirai. Priemonių etiketės ir sudėčių aprašymai kalba už save (žr. foto). Labai nesiplėsiu – bet tik perskaičius, veide nušvito – Skandinaviška kokybė...:)

Pasidomėjau kainomis, tai kaina prieinama kaip už tokį ekologišką produktą, kaip ir pats produktas prieinamas kiekvienam namų ūkiui (kad jį išbandyti nereikia vykti į Norvegiją).

Klar WC ploviklis. Puikaus kvapo, - WC patalpa neįkyriai po naudojimo dvelkia lyg vasaros pradžia -agurkų, raskilos mšinys, - netipinis gamintojo pasirinkimas  buitinei chemijai. Valo puikiai, kas nustebino – įmanoma turėti tokį rezultatą nenaudojant agresyvių valymo priemonių.

Klar vonios valiklis. Užduotis vertinimui buvo patikėta mūsų šeimos tėčiui. Ir vuolia – maišytuvas blizga, vonia atrodo puikiai. O kas svarbiausia – kai laiko trūksta visur ir visada, esant tokiai produkto sudėčiai, - vonią drąsiai galima plauti iš karto prieš vaiko maudynes. Ir nesibaiminti chemijos likučių.

Klar skystas skalbiklis. Kadangi rūbus džioviname kambaryje ant džiovykles, - mums kaip vartotojams labai svarbu, kad skalbimo priemonė neskleistų intensyvaus kvapo. O čia klar nepralenkiama priemonė, sužavėjo. Kadangi taip apsidžiaugėme produktu – pastebėjome, kad pakuotė mažoka (750 ml), norėtųsi bent 1,5 l J, nes kai tiek daug skalbiame, tiesiog „ištirpsta“. O taip pat ir kamštelis - dozatorius mažokas. Klar skalbiklis 100 proc. mūsų atradimas.

Klar „pasisvečiavo“, o iš tikrųjų produkcija labai patiko. Ir su kitu apsipirkimu - tas svečias vėl sugrįš ir taps nuolatiniu namų gyventoju. Rekomenduoju!