Svajonė išsipildė!

Svajonė išsipildė!

21. Jan 2012, 07:00

Visada buvau keistesnė nei daugelis mūsų. Kuo aš tik nesu buvusi - ir biuro administratore, ir renginių režisiere, ir darželio auklėtoja, ir avalynės pardavėja.

 

Deja, niekur ilgai neužsibūdavau. Man vis kažkas netiko. Visada gyvenau svajodama ir kūriau planus apie kažką SAVO. Žinau tik vieną, kad tos svajonės visada sukdavosi apie vaikus, apie darbą su vaikais.

 

Ir štai! Pasitvirtino posakis: "Svajok - svajonės pildosi"! Aš jau du mėnesius turiu SAVO Vaikų priežiūros centriuką "RUDNOSIUKAS"! Aš taip laukiau atidarymo dienos, kad dirbau dieną-naktį ir įsikūrėme trumpiau nei per mėnesį! Gal tai rekordas? :)

 

Tai buvo pats nuostabiausias mėnuo mano gyvenime!!! Su didžiausia meile viską pirkau, kiekvieną daiktą dėliojau tūkstančius kartų iš vienos vietos į kitą tol, kol mano akimis, pavyko viskas tobulai!

 

Kalbant apie sunkumus... Juk visi sako, kad "verslo pradžia" (nors tikrai šio savo gyvenimo projekto nevadinu verslu. Tai daug daugiau!) visada labai sunki. Anaiptol! Tereikia labai, labai labai norėti, daug dirbti ir atsiveria visos durys!

 

Na, gal man nemaloniausias darbas buvo kabinti plakatus ir pranešti visiems, kad duris atveria naujas vaikų priežiūros centriukas "Rudnosiukas". Bet ką aš čia kalbu?! Juk rezultatas pranoko visus lūkesčius! Telefoną reikėjo įkrauti per dieną po kelis kartus!

 

O šiandien mums jau dirbant, niekaip nesuprantu, kas sugalvojo savaitgalius? Man jie pirmą kartą gyvenime visai nereikalingi! Su didžiausiu malonumu kiekvieną rytą keliuosi 5.40 val. ir skubu pasitikti mūsų mažųjų draugų!

 

Kaip nuostabu, kada dvi mažos rankytės dar beveik užmerktomis akytėmis ankstyvą rytmetį smarkiai smarkiai apkabina ir dovanoja šypsenas! Kaip nuostabu žaisti, dūkti, šokti, mokytis, lipdyti Besmegenius! Kaip miela glostyti galveles, myluoti...

 

Dievinu savo darbą ir visus mūsų vaikučius! Auginu juos kaip savo! Ir kam tas "kaip"? Jie mano! Mano draugai, mano širdutės, mano mano mano... Ir po darbo dienos "parvilkusi" iš nuovargio kojas namo, jaučiuosi kaip su sparnais! Norisi kilti ir lėkti!

 

Vaikai, mūsų mažieji vertintojai, jų šypsenos "myliu - myliu" pasako, kad diena buvo puiki! Kad viską padariau, kad ji tokia būtų! Svajokite, kurkite ir mokėkite laukti... Tai daugiau nei verta. Tai nuostabu!

 

Vaikų priežiūros centriuko "Rudnosiukas" įkūrėja Vaida

 

P.S. Ačiū Jums, mano mažieji bičiuliai. Be Jūsų, aš nebūčiau savimi!

 

Nuo MK redakcijos: Šią rubriką atidarėme kartu su Bznstart.lt žurnalu, tad pasitarę su žurnalo atstovais tau, Vaida, už tai, kad pasidalinai savo verslo idėja, kad esi drąsi pildyti savo svajones - dovanojame kelis šio žurnalo numerius, kuriuose rasi nesenstančių įvairių verslo idėjų ir patarimų.

 

Sėkmės visoms - esamoms ir būsimoms verslininkėms!

 

21. Jan 2012, 09:27

tikra saunuole!!!!! 🌷🌷🌷🌷

21. Jan 2012, 09:47

saunuole😘 dziugu,kad tokiu zmoniu yra😀kad daugiau tokiu ir pasaulus butu grazesnis

21. Jan 2012, 12:40

Su dideliausiais sveikinimais! Saunuole! As tokia minti tik turejau galvoje, bet pabijojau kazka pradeti 😃 Tu tikra saunuole ir drasuole 😃 😘***

neri neri 21. Jan 2012, 12:47

tai štai kur Vaida prapuolė 😃 sėkmės 😉

21. Jan 2012, 16:33

tikra saunuole 😀😀😀

Krisliukas Krisliukas 21. Jan 2012, 18:06

😉 😘

21. Jan 2012, 18:11

Džiaugiamės kartu su tavimi 😀 😘 Sėkmės ir toliau įgyvendinant savo svajones 🌷

rugpjutis rugpjutis 21. Jan 2012, 20:09

🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🎉 🎉saunuole vaida valio..........