Su Benecos ekologišku rankų kremu - sausumo pojūčio kaip nebūta!

Su Benecos ekologišku rankų kremu - sausumo pojūčio kaip nebūta!

21. Apr 2016, 06:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pastaruoju metu išbandau vis daugiau natūralių, ekologiškų kosmetinių produktų - ir kuo  toliau, tuo man labiau tai patinka. 

Kaip ir veidui, taip ir rankoms stengiuosi skirti daugiau dėmesio ir priežiūros, bet ne visuomet tai pavyksta. Susizgrimbi, kai jau rankos suskeldėjusios, sausos ir tada skubi kažką daryti.

Mano delnai, rankos nuolat išsausėja, suskeldėja, mat kadaise buvo nušalusios, tad dabar nuo bet kokių oro sąlygų pasikeitimo parausta, šerpetoja.

Todėl nutariau pabandyti Benecos ekologišką rankų kremą. Pasirodo, šis natūralus rankų kremas, praturtintas 7 rūšių ekologiškais ekstraktais, puoselėja, maitina rankų odą bei apsaugo nuo šerpetojimo. Kaip tik man!

20160420111540-89110.jpg

Šį kremą naudoju beveik dvi savaites, nuolat laikau savo rankinėje, kad nepamirščiau pasitepti prireikus. Įspūdžiai kuo geriausi!

Pakuotė. Oranžiniais ornamentais išmarginta tūbelė - tokia skaisčiai gaivi, jog negali nepatraukti akies. Pakuotė - maloni paimti, kompaktiška (75 ml), tad labai patogi nešiotis bet kur.

Kvapas. Kaip anksčiau esu minėjusi, išbandant kokį naują produktą, kvapas man - kriterijus Nr.1 (jei nepatiks, aš net nebandžius, pakuotę uždarysiu). Kaip ir reikėjo tikėtis, natūralaus kremo - ir kvapas neerzinantis, nearomatingas. Net sunku apibūdinti…tarsi būtų sumaišyta daug įvairių žolelių - vos švelniai juntamas. Užskaitom ir bandom toliau!

Spalva, konsistencija, sugeriamumas. Kremo spalva tradiciškai balta, lengvai spustelėjus tūbelę, pasirodo tirštokas kremas ir lengviai pasiskirsto ant odos. Nemeluosiu - po kelių įmasažavimų kremas susigeria akimirksniu. O būna tokių kremų, kai išsitrini jais rankas - ir lauki keliolika minučių, kol susigers, o kaip tyčia tuomet reikia kur nors skubiai lėkti. Tada imi servetėlę ir nusišluostai kremo likučius.

O šis Benecos kremas ne tik kad stebuklingai greitai įsigeria į odą, bet ir nepalieka jokių riebalinių pėdsakų ar nemalonaus pojūčio ant rankų.

Na ir svarbiausia - jau beveik porą savaičių nesiskiriu su savo oranžine tūbele ir džiaugiuosi savo švelniomis rankomis :) Net ir po vandens procedūrų rankos netampa iškart sausos, nebėra to nemalonaus sausumo pojūčio. Aišku, nelaukiu, kol jis atsras, ir iškart pasitepu. 

Detalesnis Benecos rankų kremo aprašymas:

Natūralus rankų kremas puoselėja, maitina ir ramina odą, sudėtyje esantis saulėgrąžų aliejus puikiai žinomas kaip natūralus antioksidantas ir drėkiklis, ilgą laiką išsilaiko ant odos, turi daug natūralaus vitamino E. Kremas praturtintas ir 7 rūšių ekologiškais vaistažolių ir vaisių ekstraktais: varnalėšos, liepžiedžių, erškėtuogių, medetkų,  šeivamedžio uogų, jonažolių ir dilgėlių, todėl tinkamas ir brandžiai arba labai sausai, išvargusiai ir skilinėjančiai odai. Gerina kraujotaką, atkuria odos tekstūrą, turi regeneruojantį, drėkinamąjį, stimuliuojantį, priešuždegiminį, priešoksidacinį poveikį, mažina niežulį, šerpetojimą, turi raminamąjį poveikį. Be alergizuojančių medžiagų.

Tnka veganams.

Sudėtis (INCI)

Vanduo, saulėgrąžų aliejus*, glicerinas, cetearilo alkoholis, glicerilo stearato citratas, glicerilo stearatas, migdolų aliejus*, medetkų žiedų ekstraktas*, varnalėšų ekstraktas*, liepžiedžių ekstraktai*, erškėtrožių vaisių ekstraktas*, šeivamedžių vaisių ekstraktai*, paprastosios jonažolės ekstraktas*, dilgėlių šaknų ekstraktas*, saulėgrąžų sėklų aliejus*, glicerinas*,sorbitano kaprilatas, tokoferolis (natūralus vitaminas E), kalio hidroksidas, askorbilpalmitatas, ksantano guma, natrio fitatas, natrio salicilatas, dehydroacetic  acid (natūralus konservantas), citrinų rūgštis, natūralios kvapiosios medžiagos.