Stilingas derinys - "rožinė pudra"

Stilingas derinys - "rožinė pudra"

23. Apr 2015, 10:25 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Švelnumas ir moteriškumas visada aktualūs ir svarbūs, tačiau kad netaptume per daug ryškios ir saldžios, šiek tiek pilkų tonų viską sustatys į savo vietas.

Atrodo, kad pasteliniai tonai nesukurti tau? Pagalvok dar. Šiame sezone siūloma labai didelis pastelinių tonų spektras - nuo švelnaus rožinio iki mėtų žalumo, tad  kiekviena iš mūsų galime prisitaikyti tai, kas mums labiausiai tinka.

Pasteliniai tonai laisvo stiliaus drabužiuose - kelnėse, marškinėliuose, palaidinėse, ilgose plačiose kelnėse ar kelnėse-sijonuose, ilguose paltuose ir džemperiuose - populiarūs šį sezoną. Tai lengvumas ir patogumas!

20150421113644-27785.jpg 

Pav.2. Rag & Bone, Jill Stuart, Donna Karan, Giorgio Armani

Deriniai su tiulio sijonu pilkos spalvos pagrindu sukurs lengvumo pojūtį. Ir nereikia nerimauti, jog tiulio sijonas liko nuo praėjusio sezono, juos galima drąsiai pagyvinti, naudojant kontrastinius perdengimus. Balerinos įvaizdis aktualus šį pavasarį/ vasarą - ir ne tik mažoms mergaitėms.

20150421113702-69947.jpg 

Рav 3. Giorgio Armani, Valentino, Alberta Ferretti

Sportinius batelius CONVERSE, kurie mums žinomi iš praėjusios vasaros, galima drąsiai imti iš spintos, nes ir šį sezoną sportinė avalynė tinkama derinti prie bet kokio drabužio. Kuriant mergaitišką įvaizdį, labai tiks ir blizgantys sportiniai bateliai NIKE su baltu rožinio atspalvio padu.

Blizgesys reikalingas aksesuarams - mažyčiai perliukų auskariukai su Svarovskio kristalais ir pan.

Norint grįžti prie rimto įvaizdžio, rinkis lengvą pavasarinį, šviesiai pilkos spalvos paltą. Šiam intelektualiam deriniui tiks šviesus odinis krepšys ar rankinė.

O tiems, kas vertina rimtumą ir griežtumą, tiks odinės šviesių tonų striukės su užtrauktuku, prie kurios priderinkite tokio paties stiliaus rankinę.

www.silkandmilk.com skyriuje “Derinių idėjos"

sraigiukas sraigiukas 23. Apr 2015, 11:26

mmm labai gražu ir stilinga, tik manau tinka tik lieknom