Stilingas derinys - mamai

Stilingas derinys - mamai

07. May 2015, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Šį sezoną prie Silk&Milk medvilninių marškinėlių derinio puikiai dera chaki spalvos drabužiai iš ZAROS, kurie tikrai tinka prie mūsų besikeičiančių oro sąlygų.

Chaki žalia spava lydi šio pavasario/vasaros kolekciją, nuo utilitarinio Marc Jacobs silueto iki Ralph Lauren safari tematikos. Pirmą kartą chaki spalva išryškėjo prieš 40 metų ir nuo laiko kiekvieną sezoną save pateisina, dėka savo universalumo ir lengvo derinimo su kitomis spalvomis.

20150428103059-89445.jpg 

Mėlynos spalvos rankinė bus it gaivaus oro gurkšnis šiame derinyje, kuriame dominuoja šilti atspalviai. Pasirinkta Michael Kors rankinė. Nedideli mėlynų atspalvių aksesuarai su gėlių motyvais bus puikus pasirinkimas ypatingomis progomis. Žiedas su mėlyna gėle, apyrankė ar diržas - jūsų fantazijai nėra ribų. 

Didesniam komfortui ir patogesniam naudojimui šį sezoną dizaineriai siūlo avėti batus ant platformos bei sandalus vasarą. Prabanga ir komfortas - štai ką galite rasti daug dirželių turinčiuose sandaluose ant platformos TopShop Unique’s, avalynėje su dviem juodos ir geltonos spalvos dirželiais Kate Spade bei zomšiniuose, įvairių atspalvių ir derinių Derek Lam bateliuose. 

20150428103113-29681.jpg 

Šias Pura Lopez platformas galite rasti Madam Bonbon salonuose.

www.silkandmilk.com skyriuje “Derinių idėjos"