Startas su Nutriless :)

Startas su Nutriless :)

16. Jun 2016, 14:52 kodelcia kodelcia

Sveikos mielosios, lieknėjančios ir ne,

Sulaukėme gražios 2016 06 16 dienos. Šis puikus skaičių derinukas tebūnie mano pokyčių atskaitos taškas :) Labai tikiuosi, kad po metų - 2017 07 07, per savo ir vyro dešimtąsias tuoktuvių metines sversiu bent dvidešimčia kilogramų mažiau. TEBŪNIE TAI MANO TIKSLAS, kurio imuosi siekti jau nuo šiandien!

Ir labai džiaugiuosi, kad pirmasis tikslo įgyvendinimo etapas prasideda su Nutriless. Apie šį produktą jau kuris laikas skaitinėju FB paskyroje, mačiau, jog net buvo ten toks porų projektas “Lieknėk su Nutriless”. Sprendžiant iš atsiliepimų, produktai veiksmingi. Tad pati tuo galėsiu įsitikinti. Už tai AČIŪ Mamyčių klubui ir jų rėmėjams :)

Siuntinuką gavau vakar. Iš pradžių nustebau, kad tik 5 pakuotės penkioms dienoms. Pamaniau, ar ne per mažai? Tačiau pradėjus apžiūrinėti, suvokus, kad kiekvienoje pakuotėje yra po penkias porcijas, supratau, kad viskas bus gerai.

Kadangi, jau pusė dienos praėjo, sriubytė ir vanilinis kokteliukas jau ir paskanauti. Paskanauti, nes turiu pripažinti, jog skonis jų tikrai geras. Ir sotumo, regis, pakanka. Pripažinsiu sunkoka, matyti kitus maisto produktus ir jų nevalgyti, nes iš įpročio taip ir noris nugriebti kokį kasnelį. Bet juk pirmosios dienos visada sunkiausios…

Taigi dar šis tas apie skaičiukus. Nuo pat vaikystės buvau apvalutė ir nuolat dėl to kompleksavau. Bet su metais svoris ne mažėja, o vis tik auga. Blogi mitybos įpročiai, mažas fizinis aktyvumas. Per penkerius metus priaugta apie 20 kg. Papildomas bagažas nemenkas, tiesa? Tad jo ir noriu atsikratyti. Siekiai dideli, bet kitų pavyzdžiai įkvepia.

Tad startuoju su 101,2 kg, ūgis 166cm. Kitus skaičiukus pasilieku sau (liemens, klubų ir kt. matmenis), bet pažadu pasidalinti, kiek tos apimtys sumažėjo :)

IKI KITO KARTO!

20160616145121-31036.jpg

Dovileab Dovileab 16. Jun 2016, 16:53

Linkiu sėkmingai siekti savo tikslo 😉!

ODISEJAaa ODISEJAaa 16. Jun 2016, 16:19

👍🌷👍😀🌷😉