Mūsų šeima mėgsta aštrius patiekalus, o labiausiai - mano antra pusė. Štai mūsų mėgstamos sriubos receptas.
Jums reikės:
2l pomidorų sulčių
0,5 kg faršo (jūsų mėgstamo)
Svogūno
Aštrių prieskonių, druskos
Koncervuotų pupelių (geriau čili padaže)
Maišelio ryžių (100gr)
Supjaustyti svogūną ir su faršu sukepinti. Pagardiname prieskoniais ir druska
Išverdame ryžius
Sukepus faršui, sudedame pupeles. Patroškiname 5 minutes
Pilame į puodą sultis, užviriname. Supilame į jas faršo masę ir išvirusius ryžius. Dar kart užviriname sriubą.
Na ir galime ragauti. Skaniausia su prancūzišku batonu.
Skanaus aštrių pojūčių mėgėjams!
Mama Sigita (regina)
pabandziau ir as nes musu teciui labai patinka charcio sriuba, sake skanu bet rugstoka nuo siulciu... aciu kad pasidalinot receptais 😀
nu va isbandem jusu sriubyte SUPER 😉😀
O turėtų būt gardi 😛
nu cia kazkokia suspaprastinta charcio sriuba
mano vyras irgi panasia darosi, tik vietoj farso, deda jautiena apkepta, skanu, bet nelabai megstu pati astriai😀
agonija, virkite be pupu😉 vyro pageidavimu ir as kartais ju nededu
Mes irgi labai megstam astriai, bet sita sriuba darom kitaip, reikes ir sitaip pabandyti 😉 tik kad pupeliu nelabai megstam 😀
vyriska sriubike😀
😀
senai svajojau apie tokia sriubyte,nu kai tetis bus namuose virsim 😀
reiks kada pasigaminti,atrodo skanu 😀
man tai astriai nepatinka, o mano vyrui netgi labai tai buna problemu darant valgyt😀
hmmm, tokio charcio sriubos recepto dar nemaciau 😀) man cia labiau i cili uznesa... bet cia matyt kiek zmoniu tiek receptu variantu 😉