Sotus kepsnys "Vyro svajonė"

Sotus kepsnys "Vyro svajonė"

16. Jan 2012, 00:00 blogietee blogietee

Kaip kasdien nustebinti vyrą skaniais pietumis, jau darosi sudėtinga. Tad kulinarinių gudrybių reikia semtis iš receptų puslapių. Vieną atradau visai netikėtai.

 

Vien jau pavadinimas vilioja išbandyti ir patikrinti, ar tikrai tai "Vyro svajonė".

 

Mums reikėjo:

- bulvės, 10 vnt

-kiaulienos nugarinė, 5 gabaliukai

-pievagrybiai, 200 g

-majonezas, 200 g

-lydytas sūris, 200 g

Nuskustas bulves išverdame ir nusunkus atvėsiname. Iš nugarinės paruošiame karbonadus, pasūdome, pabarstome prieskoniais. 

 

Į kepimo indą dedame išvirtas bulves. Šiaip rekomenduoja pjaustyti griežinėliais, bet aš jas trupinau.

 

Ant bulvių dedame nugarinę, ant jos tepame sluoksnį majonezo ir sluoksnį pievagrybių, smulkintų griežinėliais. Viską dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 30 minučių. Vėliau ant viršaus užtarkuojame sūrio ir pakepame, kol išsilydys.

Skonis tikrai, žinokit, nerealus. Ir svarbiausia, kad po tokio kepsnio vyras nesakys: "Ką dar čia užkandus?"

Skanaus!

 

Blogietė

 

pypse pypse 24. Jan 2012, 19:16

kepa 😀

16. Jan 2012, 17:51

tai ir supratau,kad kaip apkepas 😀 o su lupienom,tai svieziu bulvyciu butu gerai 😀

blogietee blogietee 16. Jan 2012, 17:14

tai kaip jūs valgot su lupena, jei čia gaunasi ne atskiri kepsniai, o tokiam apkepo stiliui?

16. Jan 2012, 17:09

kuziux mano nuomone parasei 😀 bet as tikiu ir taip pasakiska vakariene vyrui😀 reikes ir maniski kada palepinti 😀Rima aciu uz receptuka!

16. Jan 2012, 16:12

Pasaka.... 😍 o dabar taip valgyt noriu! 😃

16. Jan 2012, 16:04

super receptukas, bulvikės su lupena labai tinka čia ir tikri grybai 😀

16. Jan 2012, 14:48

reiks isbandyt atrodo skanu ir labai paprasta 👍

Krisliukas Krisliukas 16. Jan 2012, 13:06

būtinai išbandysiu..liuks liuks 😀 net seilės bėga 😃

blogietee blogietee 16. Jan 2012, 10:47

riebumo tikrai mažai, nes majonezas tik suminkština mėsą, ir tikrai neplaukia riebaluose 😉

16. Jan 2012, 10:41

vos liezuvio neprarijau..😀😀😀

16. Jan 2012, 10:31

Labai geras receptas 👍

16. Jan 2012, 10:19

👍

16. Jan 2012, 10:14

Pritariu liuks, darau panašiai 😉

16. Jan 2012, 02:07

👍