Skausmas, su kuriuo negaliu susitaikyti

Skausmas, su kuriuo negaliu susitaikyti

12. Aug 2014, 13:10 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

 

Šiandien publikuojame laišką, kurį į Krizinio nėštumo centrą parašė Neringa. Krizinio nėštumo centras įkurtas padėti moterims, kurios išgyvena neplanuoto nėštumo krizę ir su ja susijusius sunkumus. Čia teikiama NEMOKAMOS specialistų konsultacijos, padedančios moterims priimti atsakingą ir informuotą sprendimą. 

Neringos laiškas:

Norėčiau ir aš papasakoti savo istoriją. Pastojau prieš pusę metų ir pasidariau abortą. Su draugu buvom apie 2 metus, bent aš jį mylėjau, bet kai sužinojau, kad esu nėščia, jis iškart pasakė: abortas. Pareiškė, kad jei nepasidarysiu, paliks ir nenorės daugiau nei manęs matyt, nei vaiko. Jo žodžiais, tai buvo tik skysčiai, bet dar ne vaikas, išvalys ir viskas.

Tų žodžių niekad gyvenime nepamiršiu. Man buvo labai sunku susitaikyt su tuo, nenorėjau likt vieniša motina. Šiais metais baigiau mokslus, darbo neturėjau, išlaikoma tėvo, nes motinos neturiu. Tiesiog supratau, kad liksiu viena, ir niekas man nepadės. Verkiau, buvau nusivylus draugu ir nusprendžiau pasidaryt abortą, nors buvo labai sunku priimti tokį sprendimą. Nenorėjau, kad mano vaikas neturėtų tėvo, žinojau, kad jam negalėsiu nieko suteikti.

Bet dabar, praėjus pusei metų po visko, siaubingai jaučiuosi, negaliu pamiršt. Labai norėjau vaikų, gražios ir laimingos šeimos. Galbūt dėlto taip sunku susitaikyt, kartais nesinori net gyvent, viskas atrodo beviltiškai Su draugu išsiskyrėm, niekad tam žmogui negalėsiu atleist. Nežinau ar kada pamiršiu ar palengvės, bet dabar nieko nenoriu, jaučiuosi beviltiškai.

Manau, kiekvienai merginai reikėtų pagalvot, ar tas žmogus, su kuriuo esi, tave myli ir pasiruošęs būt kartu bet kokiu atveju. Aš tik galvoju, jei tai būtų nutikę su žmogum, kuris tikrai mane mylėtų, viskas būtų buvę kitaip. Būtume pasilikę vaikutį ir dar jo lauktume. Bet dabar man liko tik skausmas, atrodo, kad nieko gero nenusipelniau. Labai dažnai prisimenu, vis galvoje sukasi mintys apie vaikutį, kurį būčiau turėjus.

Laiško kalba netaisyta

Krizinio nėštumo centro kontaktiniai telefonai: (86) 0357726; (86) 0367912
El. pašto adresas  neplanuotasnestumas@gmail.com
Plačiau centro internetinėje svetainėje  www.neplanuotasnestumas.lt

23. Feb 2015, 23:48

Laba diena, norime atlikti išsamų tyrimą apie nėštumo nutraukimą, tad labai prašome užpildyti šią anketą ir pasidalinti ja su tais, kurie mums gali padėti užpildant anketą. Labai Jums ačiū! http://goo.gl/fsH8nvLaba diena, norime atlikti išsamų tyrimą apie nėštumo nutraukimą, tad labai prašome užpildyti šią anketą ir pasidalinti ja su tais, kurie mums gali padėti užpildant anketą. Labai Jums ačiū! http://goo.gl/fsH8nv