Šimtmečio vaikas sveikina!

Šimtmečio vaikas sveikina!

30. Dec 2019, 19:34 Šimtmečio vaikas Šimtmečio vaikas

Jau visiem iki skausmo pažįstama frazė "laikas pralėkė taip greitai" iš tiesų skamba dažnai, nes tik metų gale, kai mintyse vartai prisiminimų, įvykių, sėkmių ir nesėkmių, pakilimų ir nuosmukių, liūdėsio bei džiaugsmo akimirkų albumą  nenorom susimąstai apie laiko tėkmę.

Atrodo, kad tik užvakar pradėjome organizuoti šimtmečio Sausinukų 1-ajį gimtadienį. Pilnos entuziazmo, azarto, minčių dienom ir naktim dirbom tiesiogine to žodžio prasme! Tai buvo iššūkis mums visoms trims, nes nieko panašaus gyvenime nesame dariusios ir mūsų pačių nuostabai pritraukėme be galo daug įdomių žmonių, norinčių prisidėti prie šio renginio, pati šventė pranoko visus lūkesčius ir tada mes supratome, kad tai galėtų tapti kur kas daugiau nei pasibuvimas mamoms su vaikais, o ir organizuoti juos galime tiems, kurių gyvenimuose tos šventės ne tiek daug.

2019 metai mūsų Šimtmečio vaikui buvo kupini daug naujų potyrių, atnešė daug naujų, smagių, gražių draugysčių, daug naujo išmokome ir dar daug ko turėsime išmokti, tačiau žinome vieną, kad 2020 linkime Jums visiems (ir sau to pačiu) nebijoti pradėti, nebijoti eksperimentuoti, rizikuoti, bandyti, įsileisti šviesias mintis ir skleisti jas kitiems, dalintis gėriu, išmokti/pamatyti kažko naujo, tiesiog būti savimi.

Draugai, ačiū, kad buvote, palaikėte, ačiū už draugystes, kurias, tikime, tęsime ir kitąmet. Pasimatykime 2020-aisiais su naujom mintim, viltim, tikslais ir siekime jų drauge! Su NAUJAIS!!!

Su meile, 

Šimtmečio vaikas 

Šimtmečio vaikas Šimtmečio vaikas 02. Jan 2020, 13:04

@sraigiukas, kviečiame sekti mūsų fb puslapį, ten dalinamės renginių informacija?❤️

sraigiukas sraigiukas 31. Dec 2019, 00:05

Sveikiname ir jus, tikimės kitais metais galėsime dalyvauti jūsų kokiame nors organizuojamame renginyje.