Šiltas ir jaukus susitikimas su Beata Nicholson knygyne Panevėžyje

Šiltas ir jaukus susitikimas su Beata Nicholson knygyne Panevėžyje

19. Nov 2012, 10:30

Ši savaitgalį mes visai netikėtai sugalvojome apsilankyti Panevėžyje, kur gyvena vyro mamytė ir jo brolis. Šeštadienį nuvykome į visiems žinomą miestelio Babiloną, kur knygyne perskaičiau, kad rytoj, t.y. sekmadienį tenai atvažiuos Beata Nicholson.

 

Prisipažįstu, nesu išprotėjusi jos gerbėja, tačiau turiu 2 jos pirmas knygas bei draugės dovanotą 2012 metų kalendorių. Labai dažnai gaminu nesudėtingus patiekalus pagal jos receptus, ypač gerai man sekasi su desertais, taigi, sužinojus, kad sekmadienio popietę galiu praleisti jos draugijoje, nerealiai nudžiugau.

 

Norėjau pamatyti šį žmogų gyvai, išgirsti, ką ji pasakys apie savo naują kepinių knygą, gal pasidalins savo išgyvenimais, džiaugsmais ar rūpesčiais. Ir žinote ką?

 

Ogi popietė buvo nuostabi, Beata Nicholson išties labai šiltas ir, sakyčiau, šeimyniškas žmogus. Atrodo, aš ją pažinojau jau visą šimtmetį. Kai atvykom į knygyną, buvo vos kelios moterys, laisvos kėdės ir Beatos knygos.

Po truputį pradėjo rinktis žmonės, jau net ir sunku kvėpuoti buvo.

Visa laimė, kad Beata nevėlavo. Atbėgo, atsisėdo šalia ant kėdės ir pradėjo savo pasakojimą. Jaučiausi lyg sėdėčiau savo svetainėje ir klausyčiausi savo senos draugės, nerealus jausmas:)

Beata pristatė savo naują knygą bei karštą šokoladą....taip skaniai apie jį pasakojo, kad man net seilė varvėti pradėjo

Gerai, kad būtent tuo metu mus pavaišino pačios gamintais sausainiais

Iš tikrųjų man labai patiko, kai ji kalbėjo, kartu ir labai daug gestikuliavo, jautėsi, kad visi žodžiai eina tiesiai iš širdies, nebuvo paruošus specialiai tai popietei paruoštos kalbos.

 

Žodžiu, susitikimas su Beata Nicholson praėjo lyg viena maloni akimirka:) Galiausiai ji pasiūlė pasirašyti jos knygose bei nusifotografuoti su visias norinčiais:)

Labai smagu, kad kartais taip netikėtai pasijunti laiminga:)

19. Nov 2012, 14:11

aga, isties stebuklingai cia isejo😉

neri neri 19. Nov 2012, 12:26

na va , vietoj vieno susitikimo išėjo kitas 😉

19. Nov 2012, 11:22

👍 smagu ir turininga laika apturejot ir dar neplanuotai 😀

19. Nov 2012, 10:50

jo, taip neplanuotai, bet lb lb smagiai😉

19. Nov 2012, 10:49

oi, nerealiai siltas zmogus😉 matesi, kad buvo ziauriai isvargus, taciau visa laika sypsojosi, stengesi ziureti kiekvienam i akis, pasakojo linxmas istorijas, tai laikas lyg kokia sek praskriejo😀

19. Nov 2012, 10:42

ooo kaip fainai😀 super😀