Sekmadienio popietę rinkome Mažąją Mis

Sekmadienio popietę rinkome Mažąją Mis

25. May 2011, 09:00 blogietee blogietee

Sekmadienio popietė geru oru nelepino, tad nutarėme vykti su visa šeima į "Panoramos" prekybos centrą, kur Ugnės klasiokė dalyvavo Mažosios Mis rinkimuose.

 

Atvykome visai prieš pradžią, bet vietų atsisėsti pakako, nes, kaip keista, aikštelėje, kur vyksta visi renginiai, buvo prinešta kėdžių, suoliukų ir minkštų pufų. Tad įsitaisėme pirmose eilėse, kad galėtume viską stebėti ir palaikyti klasės draugę Ievutę.

 

Prasidėjus renginiui buvo pristatyta vertinimo komisija, kurią sudarė įvairių žurnalų, modelių agentūrų atstovai, fotografai ir jaunoji dainininkė Karolina, kuri atliko keletą dainų.

Pačioje pradžioje mergaitės ir panelės pasirodė su laisvalaikio rūbais. Nors čia buvo Mažosios Mis rinkimai, bet dalyvavo ir vienas berniukas.

Dalyvavo devyniolika mergaičių ir vienas berniukas, nuo 4 iki 16 metų.

 

Vėliau vyko prisistatymai ir talento pasirodymai. Mergaitės rodė, ką labiausiai mėgsta ir sugeba: piešinius, fotografijas, šoko, dainavo, deklamavo.  Mažajam Misteriukui labiausiai patinka valgyti sausus pusryčius :D

Trečias etapas - vakarinių suknelių pristatymas, kurio mes nesulaukėme, nes Augustas labai veržėsi pats praeiti podiumu, tad teko su "ožiuku" keliauti namo. Bet lauksime įspūdžių iš Ugnytės, nes ji pasiliko palaikyti savo draugės.

Kaip ir visuose rinkimuose, buvo renkama Mis Publika. Tad ir mes trijose amžiaus kategorijose išrinkome savo favoritus.

Tai jau trylikti Mažosios Mis rinkimai, kuriuose mergaitės dalyvauja iš įvairių miestų. Dauguma jų lanko modeliukų, šokių, meno mokyklas.

 

Nors akivaizdžiai matėsi, kad kai kurie vaikučiai labai nedrįsta, kad tėveliai dėjo visas pastangas, kad tik jie pasirodytų. Gal net tėvams šis renginys buvo svarbiau nei vaikams.

 

Nors pabaigos nemačiau, bet viliuosi, kad visi dalyviai liko patenkinti ir įvertinti. Nes tokie renginukai dalyviams ir dalyvėms labai reikšmingi.

 

P.S. Labai patiko šis žiūrovas :)

Reporterė Rima

30. May 2011, 15:50

Wau, koks šaunus renginys 😀 👍 🌷

30. May 2011, 09:54

Kaip smagu. Net nežinojau nieko apie tokius rinkimus. 😀
O apie karves spinduliuk galėtum ir parašyti. Man būtų labai įdomu. 😀

30. May 2011, 09:31

kuo didesnis miestas tuo daugiau ivykiu, kaime prirink reportazu vien apie karves nerasysi😃

Krisliukas Krisliukas 30. May 2011, 09:19

Rima - šaunuolė, tiek visokių reportažų prigaudai 😉

30. May 2011, 08:31

Įdomus reportažas 👍 Šaunu, kad rengiami tokie konkursai 🌷

29. May 2011, 23:23

👍