ŠALDYTI RAUDONGALVIAI

ŠALDYTI RAUDONGALVIAI

07. Sep 2010, 09:00

Tikriausiai visi žino, kaip šaldyti virtus grybus? Bet labai jau norėjau pasidalinti savo gražuolių RAUDONIKIŲ grožiu. Man jie išties labai gražūs... 

 

O štai ir mano didysis pagalbininkas :)

 

Nuvalau, supjaustau ir į puodą. Verdu 15-20 minučių sūdytame vandenyje. ''Pagalbininkas'' pagardino trimis kukurūzais... Tik rašydama šį tekstą pamačiau :)

 

Virti grybai nebe tokie gražūs... Bet skanūs. Mielos mamytės, gal žinote kaip juos ruošti, kad nepajuoduotų?

 

Pakuoju norimomis porcijomis į maišelius ir į šaldymo kamerą. Naudoju daug kur: malu kotletams, dedu ant picos, į sriubas...

 

O štai gražuolė RAUDONGALVIŲ ŠEIMA :)

 

Mama Sigita (regina)

 

07. Sep 2010, 19:02

oi mes siais metais per pora nuvaziavimu i miska gal 10litru prisivakavom😀 ir dar uzsisaldziau keleta maiseliu😀 derlingi metai😀

07. Sep 2010, 14:08

Gerad gerlius grybų 👍 maniškis su tėvuku kas antra diena parsiveža grybų, vakuojam 😀

07. Sep 2010, 12:39

Sigita reikia acto truputi ipilti verdant,mano mama visada taip daro,tai lieka spalvytes ,kaip katik supjaustytu 😉 as tai tesiybe pasakius ,net nevalgau tokiu juoduliuku 😃 karta buvo man teta davusi,tai vistiek darydama padaza,acto sauksteli ipyliau, nors truputi jie pasviesejo 😉

07. Sep 2010, 11:37

na ka, reiks i svecius uzsukti pas tave Sigita, kai labai jau grybu uzsinoresiu 😀 😀

07. Sep 2010, 11:09

vitamino c tablete imesti reikia verdant,as sampinjonus taip verdu buna baltuteliai

07. Sep 2010, 10:43

Oho Sigita... Super!!! Labai mėgstu grybus!
Kur čia tai raudonikių prirovėte? 😀

07. Sep 2010, 09:45

gražu😀

laurora laurora 07. Sep 2010, 09:10

na, mes tai dziovinam daugiau raudonvirsius ir baravykus. o del spalvos tai turbut nieko padaryt neimanoma.