Tikriausiai visi žino, kaip šaldyti virtus grybus? Bet labai jau norėjau pasidalinti savo gražuolių RAUDONIKIŲ grožiu. Man jie išties labai gražūs...
O štai ir mano didysis pagalbininkas :)
Nuvalau, supjaustau ir į puodą. Verdu 15-20 minučių sūdytame vandenyje. ''Pagalbininkas'' pagardino trimis kukurūzais... Tik rašydama šį tekstą pamačiau :)
Virti grybai nebe tokie gražūs... Bet skanūs. Mielos mamytės, gal žinote kaip juos ruošti, kad nepajuoduotų?
Pakuoju norimomis porcijomis į maišelius ir į šaldymo kamerą. Naudoju daug kur: malu kotletams, dedu ant picos, į sriubas...
O štai gražuolė RAUDONGALVIŲ ŠEIMA :)
Mama Sigita (regina)
oi mes siais metais per pora nuvaziavimu i miska gal 10litru prisivakavom😀 ir dar uzsisaldziau keleta maiseliu😀 derlingi metai😀
Gerad gerlius grybų 👍 maniškis su tėvuku kas antra diena parsiveža grybų, vakuojam 😀
Sigita reikia acto truputi ipilti verdant,mano mama visada taip daro,tai lieka spalvytes ,kaip katik supjaustytu 😉 as tai tesiybe pasakius ,net nevalgau tokiu juoduliuku 😃 karta buvo man teta davusi,tai vistiek darydama padaza,acto sauksteli ipyliau, nors truputi jie pasviesejo 😉
na ka, reiks i svecius uzsukti pas tave Sigita, kai labai jau grybu uzsinoresiu 😀 😀
vitamino c tablete imesti reikia verdant,as sampinjonus taip verdu buna baltuteliai
Oho Sigita... Super!!! Labai mėgstu grybus!
Kur čia tai raudonikių prirovėte? 😀
gražu😀
na, mes tai dziovinam daugiau raudonvirsius ir baravykus. o del spalvos tai turbut nieko padaryt neimanoma.