Rūbai šventėms - išrinkta

Rūbai šventėms - išrinkta

28. Nov 2018, 21:00 Sabrina Sabrina

Artėja didžiausios žiemos šventės ir mamos ima sukti galvas kaip gražiau papuošt namus, ar išvis kaip tai padaryt kai mažas "ropliukas, o žiūrėk, kas čia?" (čia 100 proc. mano variantas :) ) aplink sukinėjasi, kas susiplanuoja šeimos Kalėdinę fotosesiją ar galvoja, kuo per ją ir šventems papuošti savo pabiručius. Ieškantiems kažko įdomesnio - atradau rūbelius su gyvūnėliais. :) Mažylė ar mažylis taps liūtu, stirna, vilku, voveryte ar kokiu kitu gyvūneliu.
Audinys labai malonus, šiltas - vis tik kilpinis trikotažas, skaičiau ir su pūkeliu yra, o ir gyvūneliai rankom iškarpyti, prisiūti, su meile kurti kiekvienam individualiai. Nereikia net sakyti, koks mielas etapas, kai vaikas ima vaikščiot ar kaip pingviniukas bėgiot ir matai, kaip prisiūta uodegėlė tolsta. :)
Iki tol nebuvo tekę matyti nieko panašaus, tokių rūbelių idėja be proto smagi, ir taip mielus aukselius padaro dar mielesnius! Manau tai net puikus variantas darželio šventėm, parinkis tam tikrus papildomus "atributus" gali tapti ir kostiumu, kurį ir paskui bus galima nešioti.
Aš jau žinau kaip šventėm papuošiu savo dukrytę, bus stirna. :) 

Suknelė iš "Pievų stirnos". Ne tik mergytėm, bet ir berniukam daug grožių, labai rekomenduoju. Man patiko viskas, pradedant audiniu ir baigiant pačia idėja. :)