Regen Oil - verta išbandyti!

Regen Oil - verta išbandyti!

21. Mar 2017, 20:56 Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas
Sveiki. 
 
Na štai, ir aš išbandžiau Regen Oil. :) Tokie mano pastebėjimai.
 
Maloniai nuteikia santūri, tvarkinga, patraukli pakuotė. Buteliukas irgi neatsilieka, tikrai malonus akiai ir patogus laikyti rankoje. Lengva dozuoti ir paimti produkto būtent tiek kiek norisi, tikrai nebus netyčinio pertekliaus.
 
Įsipylus šiek tiek aliejaus į ranką atkreipiu dėmesį į kvapą. Jis nėra stiprus ar labai erzinantis, tačiau nelabai natūralus. Tai nėra didelis minusas, bet man labiau patinka bekvapiai ar natūralaus kvapo produktai.

Kvapą pamirštu vos pradėjus tepti problemines vietas, labai lengvai tepasi, oda tampa lyg šilkinė. Greitai įsigeria ir tikrai netepa rūbų, kas skubančiom mamom tikrai svarbu. :)

Na o savaitės rezultatai tokie:
1) Oda švelnesnė, minkštesnė.
2) Strijos tapo truputį minkštesnės ir ne taip "tempia" odą.
3) Sausa oda taip pat švelnesnė, lygesnė ir taip nepleiskanoja.
4) Dėl pigmentinių dėmių ant pilvo, likusių po nėštumo, kolkas rezultato nepastebėjau. Tačiau išbandžiau Regen Oil ir ant riešų, kur oda gerokai pakeitusi spalvą, patamsėjusi nuo nuolatinio darbo su pirštinėmis. Skirtumas tarp riešų spalvos ir likusių rankų tikrai mažėja ir ne taip krenta į akis. :)

Taigi, išvada tokia - išbandyti tikrai verta. Jei tokie rezultatai po savaitės, po ilgesnio vartojimo galima tikėtis daugiau:)
Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 23. Mar 2017, 16:41

Puikūs pastebėjimai 😀