Re-Gen Oil - rožinis gražios odos eliksyras

Re-Gen Oil - rožinis gražios odos eliksyras

18. Mar 2017, 08:12 Raudona braškė Raudona braškė

Lygiai savaitė, kai pirmą kartą į rankas paėmiau Re-Gen Oil pakuotę!!!
Pirmas įspūdis toks, kad rankose laikau kažkokį vaistinį preparatą. Pakuotė neperkrauta jokiais pagražinimais, paraitymais ar paveikslėliais traukiančiais akį. Produkto aprašymas ant jos gan informatyvus. Pakuotės dydis labai geras - tinkantis ir į kelioninė krepšį ir kur netoli keliaujant rankinėje neužima daug vietos. Aliejaus buteliuką labai malonu laikyti rankoje, nes jis aptakus, reikiamo dydžio.

Labai patraukli aliejaus rožinė spalva. Rodos atidarysi pakuotę ir pasklis saldus kvapas, tačiau to nenutiko. Kvapas mna ypač patiko. Priminė vyro losjono po skutimosi dvelksmą. Toks gaivus, neįkyrus, juntamas tepant, bet neįsigeriantis į rūbus.
Pats aliejus labiau vandeningos konsistencijos, tačiau pro pirštus ant žemės netekėjo.
Ypač patiko aliejų naudoti po vonios, tiesiai ant drėgnos odos. Aliejus gan greitai įsigėrė į odą ir ilgai buvo juntamas sudrėkintos odos pojūtis. Jau po pirmo panaudojimo pajutau, kad oda elastingesnė, po depiliacijos nereikėjo jokių papildomų priemonių sudrėkinti odai.
Po savaitės oda tikrai geresnės būklės. Pigmentinės dėmės tapo vos vos šviesesnės. Akiejus labai taupiai naudojasi ir jo nedidelio šlakelio užtenka ištepti palyginus dideliui kūno plotui.
IŠVADA: aliejus pavergė savo kvapu ir tuo, kad išsitepus nereikia bėgti plautis rankų :)