Rausva pagalba odai

Rausva pagalba odai

20. Mar 2017, 12:42 JurgaMi JurgaMi

Prisijungiu ir aš prie Re-Gen Oil testuotojų būrio ‼Buvo tikrai smagu išbandyti šią profesionalią odos priežiūros priemonę strijų, randų, išsausėjusios odos ir pigmentinių dėmių naikinimui.
Mano nuomonė apie pakuotę yra teigiama. Visų pirma daug baltos spalvos, o balta, visų pirma, aasocijuojasi su tuo kas švaru, neužteršta, nesugadinta, šviežu ir saugu. Dėmesiui atkreipti panaudotos rausvai-oranžinės juostos dėžutės viršuje ir apačioje, tikrai atlieka savo fukciją.  Kaip kažkada mus mokė fizikos mokytojas - raudona spalva transliuoja mažiausią dažnį, tačiau turi ilgiausią bangos ilgį, kurį mūsų smegenis greičiausiai pastebi. Oranžinė yra antra pagal intensyvumą, t.y. regimąjį spektrą, spalva  (na aš čia ir paaiškinau, net pačiai patiko :) ).  Žodžiu, mano nuomone, su pakuote viskas OK ‼
20170320122507-55574.jpg
Pats aliejus yra rausvos/rožinės spalvos, gana lengvo kvapo. Esu priekabi kvapams, bet Re-Gen Oil kvapas man patiko labiau nei analogiško produkto.
Re-Gen Oil konsistencija yra lengva: lengvai teka iš plastikinio buteliuko, lengvai pasiskirsto ant odos, lengvai susigeria. Nors produktas ir nepalieka riebumo pojūčio, odą tikrai atgaivina ir sudrėkina, nebelieka tempimo pojūčio.
Šį kartą tikrai neatsakysiu, ar Re-Gen Oil efektyviai kovoja su strijomis, randais ir pigmentinėmis dėmėmis, nes viena savaitė - per trumpas laiko tarpas išvadoms. Tačiau pirmasis įspūdis tikrai teigiamas ‼
20170320123032-79250.jpg

Tačiau buvo ir kas nepatiko :(

Kadangi skaityti moku, tai pasinaudojusi šiuo gebėjimu, pastudijavau gamintjo nurodytą produkto sudėtį. Re-Ge Oil praturtintas vitaminais A ir E, kurie yra antioksidantai bei šviesina odą, skatina jos atsinaujinimą. Rozmarinų, medetkų, ramunėlių, levandų aliejų teigiamų savybių nevardinsiu, nes plačiai žinomos. Be šių medžiagų, produkto sudėtyje yra minkštiklių, drėkiklių, absorbsiją skatinančių medžiagų.
Tačiau, be viso šio gėrio, yra mineralinio aliejaus bei sintetinių kvapų, kurie gali dirginti ir kelti alergiją. Neveltui pridėtame informaciniame lapelyje yra pastaba, kad prieš naudojant aliejų, būtiną išbandyti ant mažo odos plotelio.
Mano odos, sintetiniai priedai nedirgimo ir nealergizavo, todėl tikrai nusipirksiu didesnę Re-Gen Oil pakuotę ;)