Ragaujame ALCE NERO produktus

Ragaujame ALCE NERO produktus

18. Jul 2017, 12:39 Ever Ever

Sveika gyvensena ir sveiku maistu mūsų šeima domisi jau senai, tačiau gimus kūdikiui, tai tapo mums ypač svarbu. Ir ne vien todėl, kad savo vaikučiui norisi pasiūlyti sveiką ir ekologišką maistą, tačiau dar ir dėl to, kad vaikutį kamavo atopinis dermatitas. Kadangi oda buvo labai jautri įvairiems maisto dirgikliams, teko išmokti atidžiau skaityti maisto pakuočių etiketes. Teko pasidaryti nemažai tyrimų, kol išsiaiškinome kam vaikas alergiškas. Taip pat pastebėjome, kad dermatitas ypač suaktyvėja pavalgius produktų, kuriuose yra cukraus. Dabar stengiamės ieškoti produktų, kuriuose nebūtų pridėtinio cukraus ir, žinoma, kuo mažiau skonio ir kvapo dažiklių ir stipriklių, kurių pavartojus iš karto atsiranda odos ir pilvo bėdos.

Pamačiusi, kad „Mamyčių klubas” ieško testuotojų „Alce Nero“ ekologiškai produkcijai, labai panorau ir aš su savo šeima sudalyvauti ir išbandyti šią produkciją, kadangi iki šiol dar nieko nebuvome girdėję apie ją. Valiooo mus išrinko testuotojais ir netrukus į mūsų namus pasibeldė lauknešėlis.

Atidarius labai nudžiugino pakuotės, kurios kvepia natūralumu ir tikrumu, o žalia spalva tiesiog kviečia paragauti. Perskaičiau tyrelių sudėtį ir labai nudžiugau, kad nėra krakmolo, kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir konservantų. Tyrelės be glitimo, kas ypač aktualu, vaikučiams, kurie netoleruoja glitimo. O svarbiausia, tyrelės pasaldintos tik natūraliu vaisių cukrumi. Skamba nuostabiai? Nieko nelaukę išbandome daržovių tyrelę pavakariams!

 20170718123747-72355.jpg

Pirmasis šaukštelis mamai, antrasis tėčiui ir tada jau pagrindiniam ragautojui. Skonis kiek saldžiarūgštis. Aš lieku patenkinta sudėtimi, o mažasis ragautojas - skoniu. Išlaižome indelį iki paskutinio šaukštelio J

Savaitgalį buvome išvažiavę atostogauti prie jūros, tai makaronų ragavimą teko atidėti. Kaip apsidžiaugiau, kai prisiminiau, kad šiandien dėl pietų nereikės sukti galvos, nes ragausime makaronus su ekologiškos kalakutienos tyrele. Tikrai turiu pagirti ir parekomenduoti visoms mamytėms „Alce Nero“ makaronus. Jų forma tiesiog ideali vaikučiams, makaronai išvirė labai greitai ir nesulipo,  o kvapas ir skonis tiesiog fantastiški. Makaronai pagaminti iš speltų miltų ir pratutinti vitaminu B1, kuris labai svarbus mažųjų nervų sistemai. Vėl gi makaronai be jokių kvapniųjų medžiagų ir konservantų. Makaronus sumaišome su „Alce Nero“ ekologiška kalakutienos tyrele ir sėdam kartu su meškinu ragauti pietų.

 20170718123818-48149.jpg

O taip, jam tai patinka!

20170718123841-82699.jpg

 Mūsų meškinui regis taip pat patiko.

 20170718123913-64499.jpg

Gaila, kad šių tyrelių neatradome anksčiau, kai pradėjome pažintį su maistu. Šios tyrelės tinka nuo 4 mėn. mažyliams. Taigi jos idealiai tinka, kai vaikas dar nepažįsta skonių įvairovės, o didesniam mažyliui labai tinkamas variantas ruošiant jas su makaronais ar virtomis daržovėmis. Mūsų šeima tikrai pratęs draugystę su „Alce Nero“ produkcija. Skubančioms mamytėms labai patogu turėti  tokių paruoštukų. Jau spėjau pasižiūrėti kiek dar įvairių rūšių galima įsigyti šios produkcijos. Niekada nebuvau bandžiusi užsisakyti internetu ekologiškų prekių mažyliui, bet sužinojusi apie šią galimybę, tikrai išbandysiu.

Sakome didelį ačiū „Mamyčių klubui“ ir „Alce Nero“ produkcijai už galimybę paragauti ir atrasti naujus ir mėgstamus skonius.