Purškiamas magnis? Taip!

Purškiamas magnis? Taip!

07. Sep 2017, 07:49 lina_baj lina_baj

O taip, pagaliau ir mūsų šeimyna išbandė dar negirdėtą naujovę - purškiamą magnio aliejų.

Pirmas įspūdis - labai patogu. Patogi, neslidi pakuotė, viskas aiškiai aprašyta, jokių klausimų nekyla - kaip ir kada naudoti.

20170907073911-10024.jpg

Taigi pradedam purkšti visa šeima. Man įspūdis geras, jokio nereikalingo kvapo, po maudynių puikiai įsigeria, gal kiek per stipriai purškiasi. Bet viskas šaunu.

20170907073956-92817.jpg

Vaikams irgi viskas gerai - labai smagu, įdomu ir tikiuosi naudinga ;) Aišku patiems purkšti ir tepti neleidžiu, kad nepasitrintų ar neįsipurkštų į akis.

Ir paskutinis pagrindinis išbandytojas - mano vyras. Pagrindinis todėl, kad jam labai akutalu, nes susilaužius pėdos kaulą, sėdi namie su gipsu, o kaip tyčia blauzdos raumenis be proto traukia mėšlungis. Bet deja, sužavėtas neliko - kadangi vyro koja hm... nedepiliuota - aliejus neįsigėrė taip puikiai, kaip man ar vaikams, o apsivėlė aplink kojos kailiuką ir kilo noras eiti viską nusiplauti. Bet tikėdamasis gerų rezultatų visgi masažavo ir masažavo.... :)

Po kelių dienų vartojimo - kojos mėšlungis, sakė - pranyko!

Dar keletas pastebėjimų:

- niekam iš šeimos narių joks dilgsėjimas ar pan. jausmas pasipurškus neaplankė,

- minusas - griaužimas, jei yra bent menkiausias odos įdrėskimas, įskilimas (ypač tarkim įtrinant aliejų rankomis - man baisiai griaužė vietas palei nagus ir pan.),

- ir dar vienas minusiukas - įtrynus aliejų rankos lieka pasidengę keistu sluoksniu, kurį norisi ir matyt būtina nusiplauti, nenorint netyčia pasitrinti akis ar pan.

- privalumas - labai patogu naudoti vonioje po maudynių - nereikia papildomo kremo ir tuo pačiu naudoji Magnį,

- labai patiko neslidi, lengvai naudojama pakuotė, su aiškiu aprašymu.

- visi (aišku, aš čia apie vaikus) labai laukė to minėto dilgsėjimo, bet deja, jo nebuvo :)

Ačiū už galimybę išbandyti šią naujovę!

20170907074727-24326.jpg