Projekto "Iššūkiai mamai" apibendrinimas ir apdovanojimai

Projekto "Iššūkiai mamai" apibendrinimas ir apdovanojimai

20. Nov 2014, 12:45 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Sulaukėme beveik visų mamų apibendrinimo ir iškilmingai skelbiame - projektas "Iššūkiai mamai" BAIGTAS!

Ačiū visoms, kurios išdrįso priimti šiuos iššūkius. O dar didesnis ačiū toms, kurios juos išlaikė ir išbandė visus šešis pateiktus iššūkius! 

Vieni buvo smagūs, kiti įdomūs, o treti net ir nelengvi, bet jūs susidorojote. Labai smagu skaityti, kad šis projektas bent šiek tiek pakeitė jūsų šeimos kasdienybę. 

Milžiniškas ačiū psichologei Sonatai Vizgaudienei, kurie galvojo iššūkius, stebėjo mamų blogus, o dabar dalinasi projekta apibendrinančiomis mintimis:

"Dėkoju visoms mamytėms aktyviai įsijungusioms į šį projektą ir toms, kurios prijautė :) Mes visos turėjome daug prasmingų ir smagių akimirkų. Džiaugiuosi, kad galiu nuoširdžiai rašyti, jog visos mamytės puikiai susidorojo su užduotimis. Vienos užduotys sekėsi lengviau, kitos sunkiau ir visų patirtis skirtinga. Buvo labai įdomu skaityti visų mamyčių įspūdžius, kuri naudinga ne tik dalyvavusioms projekte mamytėms, bet ir visoms, kurios juo domėjosi. Ypač vertinga, kad jūs, mamytės, nesistengėte pavaizduoti dalykų gražesniais nei jie yra, o rašėte nuoširdžiai, su visomis sėkmėmis ir nesėkmėmis, giliomis, ne visada teigiamomis įžvalgomis. Tokia jau mūsų mamų kasdienybė. Joje yra visko. Be gražių akimirkų, išgyvename ir pyktį, patiriame nuoskaudų, būname nusivylusios, liūdnos ir pan.  Nors pozityvi tėvystė orientuoja mus į labai teigiamą kasdienybę, bet pripažinkime, kad ne viskas pasaulyje tobula. Ir negalime visada būti supermamomis, kurioms viskas puikiai sekasi. Svarbiausia – noras keistis, ieškoti geresnių būdų bendrauti su vaikučiais. Bet ...  nekaltinkite savęs, jei kažką padarote ne taip, kaip norėtumėte. Vaikams reikia ne tobulų mamų, tik mylinčių.

Keletas AČIŪ:

Sakau ačiū už tai, kad buvome kartu tuos beveik du mėnesius.

Ačiū už labai įdomius, prasmingus ir nuoširdžius Jūsų savaitės aprašymus.

Ačiū už jūsų įkvepiantį siekį kuo pozityviau bei žaismingiau bendrauti su savo vaikučiais.

F. Dostojevskis yra pasakęs „Buvimas su vaikais gydo sielas“,  mes laimingos vien todėl, kad „vaistų“ turime savo namuose. Visgi turime pasistengti, kad jie būtų veiksmingi :)

Su geriausiais linkėjimais

Sonata Vizgaudienė"

Kaip ir žadėjome, už begalinę kantrybę aktyviausioms mamoms, kurios sudalyvavo VISUOSE iššūkiuose siunčiame "Mamyčių klubo" padėkos dovanėles!

Jos keliauja į Kregz2te, SmileNr.8, Sraigiuko, Krisliuko, Utopijos, Milanosmamos, Jaldijos, Gintarep, Wega namučius! AČIŪ!

Norite daugiau panašių projektų? Pasidalinkite idėjomis komentaruose arba redakcija@mamyciuklubas.lt!

Ekspertai

Sonata Vizgaudienė

Psichologė, www.tevystespsichologija.lt
Sonata Vizgaudienė in-vecaku-skola
21. Nov 2014, 00:08

Ačiū už patarimus dar kartą ir už puikų laiką, privertė susimąstyti ir išvadas daryti 😉
Dėkojam už staigmeną MK 😀 !

Krisliukas Krisliukas 20. Nov 2014, 17:46

ačiū už netikėtas dovanėles 😉 o projektas tikrai naudingas buvo

Gintarep Gintarep 20. Nov 2014, 13:41

Dovanos????? Juk kaip ir be dovanu buvo mineta???? Tai ka, gavome ne tik psichologiniu dovaneliu, bet ir.... Na, aciu 😀 Mes jau buvom laimingos, kad leidote sudalyvauti ir tai mums buvo DEDELIAUSIA dovana 😀
Norim, norim projektuku panasiu 😀 Gal galetu buti, kad ir tetis (kas turi teti) irgi itraukiamas, ne tik mama 😀 Gal galetu butis viskas panasiai, ka jau dareme, tik "giliaus pasikapstoma"