Probiotinis grindų ploviklis – kas tai?

Probiotinis grindų ploviklis – kas tai?

02. Oct 2017, 05:57 kristinalt kristinalt

Gavus dovanų grindų ploviklį, nežinojau kuo skiriasi įprastas grindų valiklis nuo probiotinio. Pasidomėjus išsiaiškinau, kad probiotikas – tai gyvas mikroorganizmas, kurio tam tikras kiekis yra naudingas jo šeimininko sveikatai.“

Neįtikėtinai efektyvūs, saugūs naudoti ir nekenksmingi aplinkai. Jie natūraliai ir saugiai valo bei dezinfekuoja mikroskopiniu lygiu. Kitaip nei įprasti dezinfekantai, TRI-BIO probiotikai nužudo tik blogąsias bakterijas ir sukuria sveiką mikroflorą. Jie sumažina infekcijų pavojų ir efektyviai pašalina nemalonius kvapus.

Probiotikai lengvai prasiskverbia į įtrūkius, plyšius ir paviršiaus poras, todėl valoma giliau bei ilgiau kontroliuojami kvapai. Jie tęs valymą ir teiks apsaugą iki trijų dienų! (informaciją ėmiau iš http://www.tri-bio.com/site/tri-bio-probiotics-lt/).

Šis grindų ploviklis man labai patiko. Bute turime ir linoleumą, ir laminato grindis – jis tinka abiems paviršiams. Susidoroja su įvairiais nešvarumais – ko auginant vaikus neįmanoma išvengti.

Sudėtis taip pat labai gera: be fosfatų, stiprių tirpiklių, chloro baliklių, abrazyvinių medžiagų, kvapiųjų medžiagų, dažiklių, ir kitų toksinių medžiagų. Be GMO, neutralus pH, hipoalerginis, biologiškai suyra.

Pabaigusi bandomąją pakuotę įsigijau naują – kaina apie 3 eurus, bet jo reikia labai mažai: (reikia praskiesti 1 kamštelį ploviklio su 5 litrais vandens ir plauti grindis.