Prie dovanos nepamirškite pridėti rankų darbo etiketės!

Prie dovanos nepamirškite pridėti rankų darbo etiketės!

18. Dec 2013, 11:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Kiekvienai žiemai artėjant, dažnai pasižadame, jog kalėdinėmis dovanomis apsirūpinsime iš anksto. Tačiau dar dažniau, užklupti kasdieninių rūpesčių, tik paskutinę minutę pradedame ieškoti idėjų, kaip nustebinti mylimus žmones. Nepamirškite, jog svarbu ne nupirktas daiktas, o jūsų nuoširdus noras pradžiuginti žmogų būtent jam ar jai miela staigmena. 

Net ir kukliausia dovana įgija neįkainojamą vertę, jei apgalvojate ją, jos įpakavimą, ir netgi jos etiketę. Niekada nesusimąstėte apie etiketes? ZOOMBOOK komanda siūlo 10 idėjų, kaip gražiai papuošti savo dovaną ir tuo pačiu nurodyti jos gavėją.

Asmeninės dovanų etiketės

Jeigu gerai pažįstate savo draugus ir šeimą, turbūt nesunkiai galėtumėte išvardinti bent keletą jų hobių ar mėgstamų dalykų. Sukurkite skirtingas etiketes gurmanui, kelionių ar gyvūnų mylėtojui, ar netgi draugei, kuri tiesiog mėgsta dryžuotus raštus. Tokios smulkmenos parodys, jog, ruošdami dovanas žmogui, išties galvojote būtent apie jį. O juk visi norime pasijusti ypatingais.

Idėjomis dalinosi ZOOMBOOK - jei dar neturite ko supakuoti, padovanokite artimiesiems jų dovanų kuponą ir leiskite jiems patiems susikurti unikalią dovaną. 


pypse pypse 18. Dec 2013, 19:58

Aš kaip tik dabar einu pakuoti dovanėles. mano vyras nusipirko netikėtai medžio pjaustymo stakles (na pirko mano tėčiui, bet kol kas pas mus garaže išbandomos) tai sugalvojom išpjauti iš faneros kokias eglutes ir jas prikabinti prie dovanėlių, padekoruoti, kartu ir kaip etiketė ir atvirukas bus. dar svarstau gal kokį magnetuką priklijuoti prie kitos pusės, tia galėtų paskum naudotis kaip magnetukas prie šaldytuvo. arba jei įverti juostelę tai kitais metais kaip kalėdų žaisliukas. na bet pirma reik pažiūrėt kaip gausis tas pirma sbandymas ką nors išpjaut😉) ot bus pagamins kažką iš medžio namams pirmesnis nei mano tėtė profas😉))

18. Dec 2013, 18:57 krisliukas

Kokie gražūs 👍 Na, nieko pagooglinsiu 😃

pypse pypse 18. Dec 2013, 16:18

kaip fainai😀 man patiko su rodyklėm

Krisliukas Krisliukas 18. Dec 2013, 13:19 utopija

neturiu ☹ tiesiog šiuo metu neriu amigurumi mini žaisliukus, tad nusprendžiau nunert dovanoms angeliukus..viskas iš galvos 😉

18. Dec 2013, 11:31 krisliukas

O gal "netyčia" turi nėrimo schemutę angeliukų 😀 ?

Krisliukas Krisliukas 18. Dec 2013, 11:18

šaunios idėjos.. kaip tik šiemet panašias etiketes dovanoms ir planuoju daryti..tik dar prie tokių etikečių pridėsiu savo nertus mini angeliukus