Portalas - realiu laiku į kitą šalį!

Portalas - realiu laiku į kitą šalį!

30. May 2021, 19:46 picama picama

Prieš kelias dienas Vilniuje, šalia traukinių stoties buvo įrengtas portalas. Nuo lotyniško žodžio 'porta'- tai yra įėjimas, vartai. Ir apsidžiaugiau, ir nustebau, ir šiurpuliukai perbėgo kūną vienu metu! Tai bent, kaip greitai ta ateitis ateina!

Mano vaikai, žaidžia Minecraft žaidimą ir žino, kad portalas gali būti ir į pragarą bei iš jo. Toks stebuklingas persikėlimas realiu laiku į kitą vietą. Aš pati apie kažką panašaus irgi sužinojau iš smagaus kompiuterinio žaidimo apie sliekiukus- kai vanduo vis kyla, reikia ropštis aukštyn, kad neapsemtų sliekiukų, ir tai padaryti greičiau už priešininkų komandą! Va ten buvo toks išsigelbėjimas- teleportas. O dabar kažkas panašaus jau atsirado šiandieniniame realiame pasaulyje!

Vaikams labai patiko tokia žinia, bet gyvai pamatę kiek nusivylė- mat nereikėjo niekur įeiti! Tik šalia prieiti. Ir gal dar nelabai tinkamas laikas buvo- iki pietų saulė būna tokioje vietoje, iš kurios sunkiai matosi vaizdas pačiame portale, tad jei jį lankysite, važiuokite vėliau.

Nusikėlėme į Liubliną Lenkijoje. Ten irgi rytas, vienas kitas žmogus praeina, šypsosi, mojuoja. Smagu!

floryte floryte 01. Jun 2021, 23:25

Kokia puiki idėja! Norėčiau išbandyt!

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 30. May 2021, 20:12

Kaip faina!