Pokyčių metai

Pokyčių metai

10. Aug 2020, 21:58 RenataŪselienė RenataŪselienė

Beveik metai laiko praėjo nuo paskutinio įrašo.

Mums šie metai buvo beprotiškai aktyvūs, su daug teigiamų pokyčių ir naujovių.

Dingau iš 'etetio' maždaug tuo metu, kai pradėjom savo kelionę tarp dėžių. Persikraustėm. Kas tą patyrė, tai žino kiek laiko ir jėgų šis procesas atima, o kur dar 3 vaikai, jų mokslai, būreliai, darbai ir kiti einamieji reikalai. Ir kaip tyčia, kai prasidėjo pats įkarštis vyro darbe force major po force majoro. Pasirsitojus rankoves, iš vakaro prikrovus iki palubių automobilį, kad liktų vietos man ir Ignui, kas ryt po pusryčių lekdavom į naujus namus. Išsikrauna, papietaujam, susirenkam vyresnelius ir atgal į senuosius. Ir taip porą savaičių. Ačiū Dievui, finaliniame daiktų pervežimui darbus perėmė vyras, o aš jau kuravau naujuose namuose. O ten patys džiaugsmai, kur ir ką sudėti. It milijonas klausimų 'mama, kur mano rūbai, kur mano žaislai, kur mano sporto krepšys, kur mano pakrovejas ar kur mūsų indai?'.

Aprimus sukrauti-pervežti-iskrauti etapui atėjo gimtadienių maratonas, didžiosios metų šventės, įkurtuvės, ligos, ir karantinas. Kuris pristabdė mūsų tempą kaip ir daugelio kitų, ir kuriam iš dalies dėkinga, nes kai ko buvo per daug.

Išsekau. Pavargau. Išsitaškiau tiek, kad atrodė reikia laiko surinkti save iš mažų detalių, kurios išsibarstė po visus namus. 

 Atslūgo karantino nuotaikos, viskas palengva stojo į senas vėžes, sąlyginai. Ir te, naujas svečių maratonas. Bet apie jį tikrai plačiau atskirai pasakosiu, nes tai šviežia, ir kiekvieną proga per daug graži, kad suplakti į kelis sakinius ?

 

P. S. labai pasiilgau ir džiaugiuosi po pertraukos grįžus ?

jaldija jaldija 13. Aug 2020, 19:46

???

RenataŪselienė RenataŪselienė 11. Aug 2020, 11:15

Kaip smagu, kad nepamiršote mūsų 😀

kodelcia kodelcia 11. Aug 2020, 09:09

Sveika sugrįžus!

Kristina B. Kristina B. 11. Aug 2020, 07:50

Sveikinam sugrįžus

floryte floryte 10. Aug 2020, 23:35

Va, kaip puiku, viską ištvėrėt! Džiugu, kad vėl grįžote į MK! ?. Ir aš keletui mėnesių buvau pražuvusi su visokiais rūpestėliais.