Po trečiosios šokių pamokos - ašaros akyse

Po trečiosios šokių pamokos - ašaros akyse

29. May 2014, 14:31 Gerda_M Gerda_M

Na štai, praėjo ir trečioji šokių pamoka. Iš tiesų, tai nepykit, kad šis įrašas - neoperatyvus, parašytas ne iš karto po pamokos...

Intensyviai ruošiuosi Godos krikštynoms, todėl kaip įmanydama stengiuosi viską suspėti. O jos jau visai čia pat :) 

Taigi, tarp damutės suknelių rinkimo, krikštynų atributikos gaminimo, radau valandėlę šokiams. Och, kaip mes šokom! Kaip vadovė Rūta sakė - iš širdies! 

Ir ne todėl, kad pamokoje buvome vos tryse (likusios mergaitės, matyt, nusprendė pradėti švęsti vasarą), o todėl... kad vakar buvo paskutinioji šio sezono pamoka. O va ši priežastis privertė mane labai nusiminti...nuliūsti iki ašaros akyje... Gal dėl jaudulio, kad baigėsi šokių džiaugsmas...

Iš tiesų, net pagalvojau, kad šokti reikėjo pradėti nuo ateinančio rudens, nes dabar tik pagavau kabliuką, o reikės sustoti... Nebent Šokiai.lt rinks vasaros grupes - tada aš ten būsiu pirmoji! 

Taigi, vakar pamoka buvo ypatinga - iki uždusimo šokome pašėlusį džaivą, aistringąją rumbą ir žaviąją ča-ča-ča. 

Rūta mokino svinguoti klubais - atrodo, turiu aš tuos klubus, riestą užpakaliuką, o va šokio metu jie kažkur...išvykę į Australiją ir net neketina prisijungti prie šokių maratono :)) 

Bendrai, šokių klubo ŠOKIAI.LT vadovė Rūta - nuostabi mergina! Ir tai sakau ne dėl to, kad, kaip moteris, jaučiu silpnybę mažutėms, smulkutėms, grakščioms ir moteriškoms damoms, bet dar ir dėl to, kad ji turi begalinę kantrybę! To man reikėtų pasimokyti.... Ji sugeba kantriai rodyti tą patį judesiuką kelioliką minučių, pati šokti "užsiveda" vos išgirdusi pirmuosius šokių judesius, o mums, pradedančiosioms, nuolat kartoja, kad žingsnelius galima klysti, tačiau svarbiausia išmokti elegancijos, moteriškumo... To ji turi į valias :) 

Merginos, noriu pasidžiaugti ir tuo pačiu šiek tiek pasididžiuoti savimi - per trejas pamokas aš išmokau labai daug. Išmokau įsiklausyti į skambančią muziką, buvau išmokyta dailiai patempti rankytes, "parodyti jų eleganciją", patempti pėdutes ir, jei būčiau paprašyta, sušokti man pačių gražiausių Lotynų Amerikos šokių žingsnelius. 

Tad dabar belieka laukti švenčių ir vakarėlių, kuriuose galėsiu parodyti, ką išmokau :)) 

Taigi... mielosios skaitytojos, arba iki kito ketvirtadienio arba iki rudens, kuomet startuos naujasis Šokiai.lt sezonas!!! 

20140529143125-74862.jpg

P.S. Pirmadienį kviečiu skaityti naujutėlaitį interviu su žymia Lietuvos mamyte rubrikoje "Pokalbiai su Gerda". 

20140529143147-25187.jpg

Krisliukas Krisliukas 29. May 2014, 15:58 Gerda_M

aišku galvoju..bet pati matau,kad nepavyksta dar..vadinas,neatėjo tam tinkamas laikas
net šokių salytę name įsirenginėju 😉 vis svajoju,jau nuo šio rugsėjo grįšiu..bet taip prabėgo jau dveji metai ir daugiau gal net ☹

Gerda_M Gerda_M 29. May 2014, 15:38

ši nuotrauka idealiai atspindi aistrą šokiui 😀
Krisliuk, o dabar negalvoji grįžti į šokius?

Krisliukas Krisliukas 29. May 2014, 15:34

och..pagrindinė yra flamenko nuotrauka..taip ir suspaudė širdį ☹
lankiau lankiau,pradėjau netikėtai lauktis Faustos..ir viskas baigės ☹ ir niekaip nepavyksta grįžt..net liūdesys atėjo pamačius pagr.nuotrauką