Pirmasis blogas :)

Pirmasis blogas :)

08. Jun 2017, 15:27 Linate Linate

Sveikos esamos, būsimos mamytės, tėveliai ir tie, kurie tiesiog smalsiai ieško informacijos :),

Esu Lina- naujoji blogerė. Prie internetinio Mamyčių klubo  puslapio prisijungiau labai neseniai, tuo tarpu šią laidą pradėjau žiūrėti prieš 4 metus, kai dar net nesilaukiau.

Kadangi pačios įdomiausios temos man yra sveika gyvensena, mityba, sportas,  psichologija ir saviugda, todėl ketinu jas apžvelgti savo bloguose. Parašysiu ir motyvuojančiomis, aktualiomis temomis. Žinau, kad visi turime tokių pat reikalų reikaliukų, tad pasidalinsiu savo mintimis ir tikiu, kad rasite kažką sau. Komentuokite, labai įdomu išgirsti įvairias nuomones.

Esu baigusi visuomenės sveikatą. Lankydama saviugdos kursus išgirdau mintį, kuri patvirtino mano pasirinkimą. Ten buvo sakoma, kad jei nežinai kuo nori užsiimti gyvenime, pagalvok, kas tave labiausiai nervina ir ką tame norėtum pakeisti. Man labiausiai žmonėse nepatinka tai, kad daugelis nesuvokia sveikos mitybos principų, bet griebiasi kraštutinumų ir greit viską meta. Taip pat nepatinka sveikos gyvensenos neigimas, pateisinant save (,,va, negėrė, nerūkė, o mirė anksti‘‘; ,,mano stambūs kaulai ir nieko nepakeisi‘‘; ,,Svoris nekrenta, bet vandens aš negeriu nes mano organizmas pripratęs tik prie labai mažų jo kiekių‘‘; ,, Kas iš to, kad vaikui neduosiu saldumynų, vis tiek jis jų prisivalgys šventėse‘‘).. Na ir daugelis kitų.

Tikiu, kad mano misija- padėti žmonėms, dalintis su jais informacija apie sveikatos gerinimą. Nesakau, kad žinau viską. Tobulumui tikrai nėra ribų. Tuo labiau, kad tokia informacija labai kintanti. Bet labai mažais žingsniukais einu į priekį. Neseniai sukūriau facebook‘o grupelę, kurioje dalinuosi sveikesnių patiekalų receptais.

Trimetė dukra nuo gimimo yra ragavusi daugybę įvairių maisto pasirinkimų. Šeima- mano bandomieji triušiai :).

Planuoju pasidalinti gal žinomais, o gal dar nebandytais maisto šedevrais su jumis :). Labai svarbu, kad sveikos mitybos pagrindus  mūsų pipiriukai gautų vaikystėje ir iš tėvų.

Laisvalaikiu mėgstu skaityti knygas ir tvarkytis :). Laukite mano įžvalgų ir apie tai. Na ir aišku, paliesiu patirtį auginant vaiką. Kaip teorija prasilenkia (o gal gretinasi) su praktika.

Tai tiek apie mane. Ačiū, kad skaitėte.

Linate Linate 13. Jun 2017, 09:24 Vytulka

Ačiū 😉

Vytulka Vytulka 09. Jun 2017, 13:59

Sveikinu pradėjus rašyti 😀👍

Linate Linate 09. Jun 2017, 08:44

Ačiū už palaikymą 🌷. Nuotrauką bandysiu prisegti darkart 😀

jaldija jaldija 08. Jun 2017, 20:02

Bus įdomu👍

Kristina B. Kristina B. 08. Jun 2017, 19:28

Laukiu ir as 😀

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 08. Jun 2017, 17:02

Sveiki, esu viena iš svetainės redaktorių - nepamirškite prikabinti prie tekstų nuotraukos, o jeigu nepavyko, neprisikabino, pamiršote - atsiųskite mums, redakcija@mamyciuklubas.lt ir mes įkelsime. Laukiame jūsų blogų!