Pilna įspūdžių kelionė pas Kalėdų senelį į Laplandiją Belvilyje!

Pilna įspūdžių kelionė pas Kalėdų senelį į Laplandiją Belvilyje!

04. Jan 2013, 00:00

Sūnelis Domantas labai laukė gruodžio 29 dienos, nes tai ta diena, kai turėjome vykti pas Kalėdų senelį į Belvilį! Tai mūsų laimėta kelionė Mamyčių klube.

 

Domantukas nuo pat ryto man vis sakė: tik nepamiršk mano laiško Kalėdų seneliui nuvežti! (mamytė nepamiršo). Pusvalandukas ir mes jau atvykę! Atvykome truputį per anksti, tad nusprendėme dar pasivaikščioti, nuėjome prie ežero ir ten įsiamžinome.

Sūnelis gavo dovanų per Kalėdas meškutę Sandy, tai su ja dabar visur kartu, net pas Kalėdų senelį vyko su ja.

Štai už sūnelio nugaros Kalėdų senelio namelis!

Namelis iš arčiau....

Kalėdų senelis vaikučius sutiko labai šiltai ir gražiai. Visų pirma, su visais asmeniškai pasisveikino, padainavo, paklausinėjo vaikučių, ar jie geri buvo visus metus!

Žaidė žaidimus, šoko - vaikams tai labai patiko!

Čia žaidė žaidimą "jurgeli, meistreli, mokyk savo vaikus"

Susėdo vėl prie stalelio pasišnekučiuoti...Pavaišino vaikučius arbatėle, pasak Domantuko, ji buvo labai skani!

Skaito ir Domantuko laišką....seneliui kilo keli neaiškumai, kuriuos teko mamytei paaiškinti, kadangi Domantukas buvo išvardinęs, ką myli, senelis nesuprato, ką reiškia "podė ir podiniukas", tai mamytė išvertė, kad tie žodeliai Pakruojo krašte reiškia krikštatėviai.

 

Senelis paklausė Domantuko, ar jo laiškutį gali senelis pasilikti, kadangi jam labai patiko! Domantukas buvo laimingas ir leido seneliui jį pasilikti, laiškuti pakabino į garbės lentą atsiminimui!

Pagaliau atėjo metas dovanėlių ir eilėraščių sakymo metas! Drąsiai išsakęs eileraštį, gavo dovanų maišą, buvo labai laimingas, o ten buvo visko....:)

Dar gavo ir futbolo kamuolį, kuriuo buvo labai patenkintas!

Štai toks mūsų pasakojimas apie kelionę pas Kalėdų senelį! Sūneliui labai patiko, jau pakeliui namo jis sakė: aš ir kitais metais būsiu geras, ar mes vėl važiuosime pas tą Kalėdų Senelį? O po visų įspūdžių ir pasakojimų, kaip jam viskas patiko, atėjo ir miego metas....miegojo iki pat namų...

 

Norime Mamyčių klubui padėkoti už tokį konkursėlį, kuriame mes nugalėjome ir galėjome pasimėgauti prizu. Ačiū Ačiū Ačiū.

 

Iki

Kristina ir Domantukas

04. Jan 2013, 20:17

dekui dekui...niu va tai taip ir neaplanket?gerai kad musu tetis uz keliones bet kur pats pirmas😀

04. Jan 2013, 17:47

Šaunūs įspūdžiai 😉 O mes jau buvom apsidžiaugę, bet tėtis persigalvojo (kaip visada, kai kur nors toli reik važiuot, šįkart pabūgom slidžių ir užpustytų kelių) ir nenuvykom

Gintarep Gintarep 04. Jan 2013, 11:29

smagu 😀

04. Jan 2013, 11:15

kaip smagu 👍

04. Jan 2013, 07:47

aciu mamytes tikrai buvo ispudziu ne tik suneliui bet ir mamai😀

04. Jan 2013, 07:31

Saunus ispudziai!

04. Jan 2013, 07:02

Labai šauniai praleistas laikas.