Taupiausio recepto konkursą pratęsiame dar šiandien. Rytoj prasidės balsavimas.
Obuolius (geriausia rūgštesni) nuplauti, išpjaustyti visas "negražias" vietas, sudėti į kepimo indą ir kepti 180-200 laipsnių orkaitėje apie 30-60 min (priklauso nuo obuolių kiekio), kol gražiai pagels.
Valgyti su cukrumi, galima pabarstyti cinamono
Kadangi obuoliai iš savo sodo, man kainavo tik cukrus. Sunaudojome visam kepimui (apie 1-1,5 kg obuolių), cukraus tik už maždaug 40 ct :)
aš tai su cinamonu apibarstau😀
Man labai skanu kepti antaninai obuoliai, o jei dar į vidų varškės įdedu, tai visai gali pirštelius apsilaižyti😀
labai skanu ismimti viduriuko siektiek ir marcipano prikimst,mmmm 😀