Pievagrybiai mirkyti alaus tešloje

Pievagrybiai mirkyti alaus tešloje

14. Dec 2013, 12:25 Lukunia9 Lukunia9

20131214121924-59919.jpgSveikos, labai skanus receptukas.

Mums reikės:

Stiklines alaus, 200gramų miltų, pievagrybiu 200gramų, druskos, pipiru.

Paruopšimas:

I indą supilti alų ir miltų, gerai išmaišyti, apvolioti grybus ir kepti kol pagels. Skanaus :)20131214122527-76754.jpg

Lukunia9 Lukunia9 14. Dec 2013, 17:19

Pirma nuotrauka, ten mazoje lekstuteje jie iskiape. O seip valgyt galima ir su bulvem ir su mesos patiekalais.kaip kam tinka ir patinka 😀

Krisliukas Krisliukas 14. Dec 2013, 16:20

labai mėgstu grybus..reiktų išbandyt tokį receptuką..o su kuo juos valgyt?
gaila, kad nėr nuotraukytės,kaip atrodo iškepę ☹
turiu kitokį pievagrybių receptuką su sūriu..gal reiks kada įkelt