Pabandykite ir jūs.
Reikės:
8 vnt. bulvių
Prieskoniai ir druska pagal skonį
4 vnt. kiaušinių
4 vnt. šaukštai kvietinių miltų
1 vnt. svogūnas, petražolės, poras
4 vnt. šaukštai grietinės
400 g pakepinto faršo
2 vnt. paprikos
300 g fermentinio sūrio
4 šaukštai pomidorų padažo
100 - 200 g grybų
Bulves sutarkuoti per smulkią tarką, įdėti druską. Tuomet paimti pyraginę formą, patepti riebalais ir supilti tarkius. Kiaušinius išplakti su grietine ir miltais, įdėti žiupsnelį druskos, pilti ant tarkių.
Faršą pakepiname, sudedame prieskonius ir tomatą, pakepiname grybus
dedame ant picos: susmulkintą pariką, svogūnus, porą ir petražoles
Dedame į įkaitintą orkaitę 180 C, kepti 50 minučių, tada ištraukiame ir apibarstome tarkuotu sūriu. Pakepame dar 10 minučių.
Skanaus!!!
MM SOTI PICA 👍 😉
Šiandien dariau tokią picą pietums,tai turėjau svečių. Puse picos neliko akimirksniu,skonis nuostabus,visiškai nieko netrūksta. Super receptukas. 😀
labai skaniai atrodo,rytoj darysiu pietum😃
idomus varinatas,daug visko 😃 koloringa
mmm, gardžiai skamba ir atrodo 😀
super receptelis,kaip tik snd sukau galva,ka vakarieniai pagaminti,bet jau db nebesuksiu galvos,o gaminsiu sita pica😀
butinai isbandysime si receptuka 😉 skamba labai skaniai 😀
mano mama kepdavo is tarkuotu buviu su burokine tarka apkepa su spirgucias ,kazkas panasaus i kugeli tai man labai patikdavo 👍
atrodo laaaaaabai skaniai