Ir aš nusprendžiau pasidalinti savo šeimos picos receptu. Šį patiekalą valgome dažnai, nes labai mėgsta mano vyras. Šaunus sprendimas picą kepti ir atvykus svečiams.
Aš labiausiai mėgstu su jūros gėrybėmis arba tunu. Bet kepame ir su dešra ar kumpiu. Šį kartą mūsų pica su faršu.
Jums reikės:
picos tešlos (aš naudoju "Malsenos'' miltų mišinį picai,
majonezo,
kiaulienos faršo,
svogūno,
marinuotų agurkų,
pievagrybių,
fermentinio sūrio,
aliejaus skardai tepti,
ir viso ko trokšta jūsų širdis.
{pic:1}
Gaminimas
Suminkau tešlą. Valandai palieku kilti. Tada ją kočioju pagal skardos formą. Skardą ištepu aliejumi ir dedu iškočiotą blyną. Visą padengiu majonezu, kad picos padas būtų minkštesnis.
{pic:3}
Faršą apkepinu ir viską dedu sluoksniais: faršą, svogūnus, agurkėlius, pievagrybius. Pačioje pabaigoje viską apibarstau sūriu. Kepu 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
{pic:2}
P.S. visus produktus pjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
{pic:4}
Skanaus!
Mama Sigita Čelkytė (regina)
reikes pabandyti 😀
kepem, labai skani picute 😃
skanumelis😀
reiks pabandyt,aciu uz receptuka😘
skanu
labai jau skaniai atrodo,net seile nutyso
labai skaniai atrodo regina 👍
Skani pica😀
aha, kaip skaniai atrodo.. niam niam 😀
niu jau skanumėlis koks! 😉
mmm
skanu turetu buti😀
ir gaunasi visa ta placioji skarda, na kur pagal dujines forma. keturkampe
miltu kaina 2 lt su centais 😉 priklauso kokioje parduot.. kazkur buvau radus akcijiniu. po 2lt 19 ct. o norfoje 2,60ct
skanu!😀 nezinau robke, negaliu pasakyti, seniai bepirkau.Gal kitos mamos zino😀 pvz.pati sigita😀
Niekad nepirkau tų miltų, kiek kainuoja ?
nuostabi pica 😀