Philips AVENT puodelis su snapeliu-patiko ir tiko!

Philips AVENT puodelis su snapeliu-patiko ir tiko!

24. May 2018, 22:46 Dovilė 1991 Dovilė 1991

Labai džiaugiamės, kad galėjome išbandyti neišsiliejantį Philips AVENT puodelį su snapeliu. Už šią galimybę dėkojame Mamyčių klubui ir Philips AVENT firmai. Nekantriai laukėm! Nespėjus išpakuoti siuntinio dukra atėjo pasižiūrėti ką gavom. Iš karto prašė, kad duočiau gertuvę! Teko greitai suktis ir pilti vandenuką į naująją gertuvę!

20180524221344-88850.jpg

Dukra buvo pripratus gerti iš gertuvės su šiaudeliu, todėl iš karto nesuprato, kad norint atsigerti reikia kelti. Tačiau kelis kartus parodžius greitai įgudo. Nauja gertuvė jai labai patiko. Su malonumu gėrė. Visur su savim nešiojosi kelias dienas. Ir į lauką ir į vonią:)

20180524221847-62529.jpg

O dabar apie patį puodelį. Puodelis skirtas kūdikiams mokintis savarankiškai gerti, pagamintas be BPA, o snapelis atsparus kramtymui. Pats dizainas labai paprastas, ties puodelio centru yra išlenkimai, kurie leidžia mažoms rankytėms lengvai suimti gertuvę. Apvalūs iškilimai neleidžia išsklysti iš rankų. Puodelis su minkštu ir lankščiu snapeliu jautrioms dantenoms, bei atsparus kramtymui. Dukrai dar nepavyko pažeisti, nors dantukai aštrūs. Gertuvė turi mažai sudedamųjų dalių.

20180524223141-26630.jpg

Lengva išrinkti ir surinkti. Išplauti labai paprasta, nėra vietų kur kauptųsi nešvarumai. Dangtelis lengvai nusiima ir užsideda. Todėl vaikas pats gali tai padaryti. Sakyčiau ši gertuvė labiau patiko, nei ankstesnė su šiaudeliu. Gertuvė skirta nuo 9mėnesių, bet manau galima būtų naudoti ir ankščiau. Skistis traukiasi lengvai, dukrai dalinimosi periodas - duoda ir atsigerti ir maitina savo maistu. Todėl ir man leido išbandyti gertuvę. Philips AVENT puodelis yra neišsiliejantis! Džiaugiausi šia savybę, nes dukra mėgsta įvairiai kraipyti ir kratyti gertuvę, nei vienas lašelis nenulašėjo. Ši gertuvė mums labai tiko ir patiko, rekomenduoju!