Philips Avent pientraukio testavimas

Philips Avent pientraukio testavimas

27. Feb 2019, 18:37 hermilin hermilin

Sveikos mamytės!

Šį syk man nusišypsojo laimė išmėginti šaunųjį Philips Avent rankinį pientraukį. Esu pusantrų metų žinduklio mama ir laukiuosi antrojo, tad prisiminus visą intensyvią maitinimo pradžią, nusprendžiau išmėginti laimę laimėti konkursą ir gauti dovanų, kad ekstra atvejams būčiau visada pasiruošusi, juk norėsis turėti laisvo laiko ir pirmagimiui, kad nesijaustų atstumtas. Nusitraukusi pienelio galėsiu mažylį palikti tėčiui, kol užsiimsiu su vyresnėliu.

Tad pradėsiu nuo pradžių. Su pirmuoju sūnum turėjau senovinį pientraukį, kaip aš vadinu - stiklinė kolba su išgaubimu ir gale pomputė. O vargeli, koks nepatogumas ir sunkus darbelis!

Pirmasis iššūkis būdavo jį prisiurbti, gal jis ne pakankamai sandarus buvo, tad kol susidarydavo tinkamas vaakumas, reikėdavo nemažai paplušėti. Vėliau sekė talpos problemos, tas minėtas išgaubimas mažiukas, tad pienelio atleidimo metu dažnai tekdavo ji atitraukti, kad išpilt skystį, taip išsieikvodavo nemaža atleidimo laiko dalis, o ir atitraukus kolbutę sušlapdavo kraštai, tad dar tekdavo viską gerai nuvalyti, kad vėl prisisiurbtų. O ir pats traukimas turėjo vykti vienoj pozoj, kad neišsilaistytų pienas. Apie jo valymo sunkumus net nenoriu ir šnekėti, ištisai užsilikdavo vandens išgaubime, pirštu irgi nepasiekdavau išvalyti... Na net prisiminti nesinori. Po kiek laiko trenkiau jį ir išmokau su rankom nusitraukti, bet tai irgi ilgas ir kiek skausmingas darbas. O išmėginus jau ,,naujovišką‘‘ pientraukį, atrodo tikra palaima traukti pienelį.

Avent pientraukio surinkimas ir išrinkimas labai lengvas ir patogus, gali be sunkumų išplauti ir išdžiovinti kiekvieną detalę.

Pats aparačiukas kompaktiškas, lengvas ir patrauklus akiai. Labai patiko, kad pienelis iškarto bėga į buteliuką, proceso metu jo nereikia atitraukinėti, kad surinktum norimą kiekį, tad nusitraukus užtenka pakeisti tik galvutę ir gali maitint! Pats traukimas taip pat lengvas, atsisėdai sau patogia poza, lengvai priglaudei silikoninę pagalvėlę ir pradėjus pompuoti ji labai lengvai prisisiurbia, net nereikia jokių pastangų tam įdėti, ko reikėdavo su senuoju... Beja silikoninė pagalvėlė labai švelni ir minkšta, tad nesukelia jokio skausmo ir nepatogumo, ko negalėčiau pasakyti apie senąja stiklinę kolbą, kurią tekdavo stipriai įremti į krūtį. Dar norėčiau paminėti, jog pats pompavimas irgi labai lengvas, nors iki norimo pieno kiekio ir teko paplušėti, bet nėra ko norėt, mano žindymo stažas jau ne mažas, gamyba susinormalizavus ir iki atleidimo, net ir vaikui tenka ilgokai žįst, beja savo duoda ir nėštumas, pienuko automatiškai mažiau gaminasi.

Labai nekantrauju iki kol galėsiu Philips Avent pientraukį išmėginti gimus antrąjam vaikui, kai dar pradžioje viskas būna intensyvu. :)