Philips AVENT elektrinis pientraukis. Išbandome

Philips AVENT elektrinis pientraukis. Išbandome

21. Dec 2020, 19:02 popou popou

Jau savaitę naudoju Philips AVENT elektrinį pientraukį, todėl noriu pasidalinti patirtimi (kol mažoji, tikroji „pientraukė“ palaimingai miega), gal kažkam bus labai artima ir aktuali patirtis.

Taigi lapričio mėnesį tapau antrąkart mama! Kadangi jau žinomi visi vargai dėl sužalotų spenelių, krūtinės, kuri pasidaro kaip „akmuo“ pirmąsias savaites po vaiko gimimo, - kol normalizuojasi pieno gamyba, iškart ieškojau būdų kaip nekentėti ir sau padėti. Nes mes mielos moterys, mamos – linkusios viską iškęsti, bet labai svarbu ir sau padėti šį sunkų, adaptacinį laikotarpį. Taigi bandau tą padaryti su Philips AVENT elektriniu pientraukiu.

Išpakuojame. Atrodo profesionalus įrankis, visos dalys ergonomiškai pagamintos, „nugludintos“ pagal išreikštą mamų poreikį, formas, pačio aparato elektrinė dalis mielos rožinės spalvos. Komplektacija su instrukcija, nors ir taip gana aišku ką ir kur jungti, ką ir kur dėti, kad pradėtų traukti pienuką.

Mūsų didžioji sese taip pat randa, kas jai patinka ir tinka šiame rinkinyje. Tuoj pasiima mažą AVENT buteliuką ir puola maitinti savo lėlytes. ?

Dalys lengvai plaunamos, minusas, kad maitinimas tik laidu iš el. Lizdo, reiktų ir maitinimo baterijomis.

Apie penktą parą po mažutės gimimo, krūtinėje labai gausiai gaminosi pienelis, krūtinė tiesiog kaip „akmuo“ net sunku kvėpuoti. Pradžiai bandžiau duše masažuotis ir rankomis nusitraukti, bet kai krūtinė kieta, karšta ir skausminga, - mažiausiai norisi  prie jos sąmoningai liestis rankomis. Ir štai vyras parveža Philips AVENT elektrinį pientraukį, išbandau nedrąsiai ir  - „o, palaima...“, - nusitraukiu iki tiek kol krūtinėje atlėgsta spaudimas ir diskomfortas. Nutrauktu pieneliu pasimėgauja ir mano didžioji 3 metukų dukrytė? Visos patenkintos ?

Patarimas, - kai traukiate pieną su Philips AVENT elektriniu pientraukiu įsitaisyti patogiai, atsipalaiduoti, ir šalia pasiguldžius žiūrėti ar klausyti kaip kvėpuoja mažas angelėlis, - pienas pats pradeda trekėti. Jei visgi sunkokai traukiasi, - galima traukti kitą krūti kol vaikas žindo. Lengviau „atleidžia“ pienuką.

Na, o ateičiai  - elektrinis Philips AVENT pientraukis dar pasitarnaus daugybę kartų ir įvairiose situacijose. Kai reikės palikti mažąją dukrelę su tetuku ir pienuku, kai negalėsiu žindyti ir reikės kažkur nuvykti (pas gydytojus, į kirpyklą ir t.t.). Mūsų „draugystė“ dar tik prasideda... ?

Ačiū, Mamyčių klubui ir Philips AVENT kompanijai už galimybę pačiai išbandyti tokį maloniai nustebinusį produktą, nes labai daug komentarų prieš tai prisiskaičiau, kad „ – uoj tie elektriniai pientraukiai nieko netraukia“... Viskas puikiai! ?