Pavasario blogas: Nosyčių kutenimas

Pavasario blogas: Nosyčių kutenimas

20. Mar 2018, 15:59 panda3 panda3

Sėdžiu namuose, tylu… Net keista. Tokia tyla senai bebuvo. Vos tik saulutė pradėjo kutenti nosytes vaikai vis dažniau pasiprašo į lauką. Mažoji ramiai snaudžia pogulio, vyras darbe, o aš mėgaujuosi  tyla.

Ta proga  jog likau beveik viena namuose sukirtau didžiausią porciją ledų ir prisėjau paieškoti  įkvėpimo Velykom. Kovo pabaigoje bus pavasarinė mugė mokykloje ,tad mano aktyvistai jau įnirtingai jai ruošias,siuva dovanų maišelius-zuikius,klijuoja akytes ,nosytes, pina is laikraščių “kašikėlius” marguciam,juos dar teks nudažyti, o as buvau visai užsimiršus apie Velykų zuikio apsilankyma.

Ar  jūs gaunate dovanėles nuo Velykų zuikucio? Mes visada jas randame vos nubudę po pagalve ar šalia lovelių. Tad suskubau ieškoti minčių kaip jis turėtu mus šiemet nudžiuginti?Ir dar vienas pavasario šauklys man yra šaltibarsčiai. Jau trečia savaitė kaip varvinu seilę vos  pagalvojusi apie juos na štai ,o šiandien juos jau ragausiu vakarienei.

Tikrai jau pavasaris beldžia į sielą:)

LePukuota LePukuota 20. Mar 2018, 22:15

Mes šaltibarščius jau turbūt porą mėnesiukų kertam kas savaitę, taip bandom prisišaukti pavasarį 😃 Pas mus apsilanko Velykų Bobutė ir apdovanoja gerus vaikučius 😀