Patisonų blyneliai

Patisonų blyneliai

29. Aug 2010, 10:00

Gardūs ir vieni, ir su mėgiama uogiene.

 

Reikės:

1 kg pertrintų patisonų,

3 šaukštų sviesto,

3 kiaušinių,

1,5 stiklinės miltų,

1 šaukštelis sodos,

Riebalų kepimui,

Druskos,

Cukraus pagal skonį.

 

Gaminimas:


Patisonus nulupti, supjaustyti, išvirti ir pertrinti.

Į tyrę sudėti sviestą, įmušti kiaušinius, suberti miltus, sodą. Išmaišyti ir iškepti blynelius.

 

Štai ir viskas - skanaus!

 

29. Aug 2010, 11:01

super receptas😀 gražuolis Kajus😀

29. Aug 2010, 10:57

va kaip tik turiu patisona ir nezinojau ka su juo daryt 😀 👍

29. Aug 2010, 10:15

Beje pamiršau paminėti, kad išėmus sėklalizdžius, nereikia skubėti jų išmesti, o išrinkti sėklas ir padėti džiūti, taip bus sėklų kitiems metams 😉