Patarimai atvirkščiai

Patarimai atvirkščiai

14. Aug 2011, 00:00

 

 Ilgai ir laimingai gyvenate su vyru, o dabar sumanėte išsiskirti? Šie patarimai kaip tik jums.

 

1. Kuo daugiau laiko leiskite su draugėmis – eikite su jomis į kiną, parduotuves, ilgai kalbėkite su jomis telefonu ar „skaipu“. Reguliariai ir kuo dažniau savo namuose renkite mergaičių vakarėlius.

 

2. Kiekviena pasitaikiusia proga nepamirškite vyrui priminti jo tėvų blogąsias savybes, sakydamos viską, ką galvojate ir ilgai nerinkdamos žodžių.

 

3. Kas valandą, o dar geriau- kas 10 minučių – suraskite priekabių prie savo vyro – už neišneštas šiukšles, neišsiurbtą kilimą ir panašiai. Nepamirškite tuo pačiu jo palyginti su buvusiu vaikinu, aišku, vyro nenaudai.

 

4. „Iš šiaudo vežimą priskaldė- sako lietuvių liaudies patarlė. Lai ji tampa viena svarbiausių jūsų gyvenime – išsakykite vyrui viską, ką apie jį galvojate.

 

5. Švarūs namai, karšta vakarienė, išskalbti rūbai – pamirškite tai. Visą savo laisvalaikį skirkite savo malonumams – grožio procedūroms, „šopinimuisi“ ir panašiai.

 

Jeigu sąžiningai laikysitės šių patarimų, tikime, jums pasiseks.

***

 

-         Ar jūs laimingai vedę?

-         O, taip. Mes taip stipriai vienas kitą mylime, kad net tris kartus atsiėmėme skyrybų dokumentus iš teisėjo.  

 

(Anekdotas)

14. Aug 2011, 21:32

o man patinka skyrybu centro masina,tokia zaisminga,tarsi vakarelius prganizuotu 😃

14. Aug 2011, 09:58

manau, kad šitas straipsniukas labiau tiktų humoro rubrikoje 😉

laurora laurora 14. Aug 2011, 09:22

tokiais patarimais galima naudotis, kai jau tikrai skiriesi 😃 o siaip mane siutas ima, kai i pasto dezutes primeta lankstinuku su skyrybu centro reklama 😤