Pasidalink žindymo problema ir laimėk MARIA produktų krepšelį!

Pasidalink žindymo problema ir laimėk MARIA produktų krepšelį!

26. Apr 2016, 08:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ne viena krūtimi maitinanti mama yra susidūrusi su situacija, kai atrodo, jog pieno sumažėjo ir natūraliai kyla abejonių, ar jo netrūksta kūdikiui. Taip pat žindant kūdikį neretai skauda suskeldėjusius spenelius. Tai tik kelios su žindymu susijusius bėdos. 

Jei jūs šiuo metu maitinate mažylį ir susiduriate su įvairiomis problemomis - kviečiame dalyvauti komentarų konkurse!

Štai kokie prizų komplektai laukia dviejų laimėtojų!

Maria Lactation – natūralių augalinių medžiagų kompleksas žindyvių laktacijos stimuliacijai!

20160419162754-63813.jpg

Kuo jis ypatingas? Jame yra natūralių aliejų, kurie skatina pieno išsiskyrimą, be to, šio preparato vartojimas paprastas - reikia gerti po 1 kapsulę 2 kartus per dieną valgio metu, išgeriant stiklinę vandens. Sudėtyje yra bičių pienelio, stimuliuojančio laktaciją; pankolių ir Romos kmynų (kumino sėklų) milteliai sumažins pilvo pūtimą; milteliai, kiaulpienės šaknų milteliai skatins apetitą; o gudobelės lapų ir žiedų milteliai stiprins širdies ir kraujagyslių sistemą.

"Maria Nipple" kremas, skirtas krūties speneliams!

20160419163257-73458.jpg

Kremas savo sudėtyje turi ypač minkštos konsistencijos lanolino, ypatingai švarus (atitinka aukšto švarumo kriterijus, naudojamus farmacijos pramonėje). Maria Nipple kremas padeda apsaugoti ir pagydyti sausus, suskeldėjusius spenelius nėštumo metu ir maitinant kūdikį krūtimi. Sudėtis: Lanolinas, takoferolis. Be konservantų ir aromatizatorių.

Stangrinamasis kremas su pakeliamuoju efektu "Maria Bust it Up"!

20160419163214-38018.jpg

Tai stangrinamasis krūtinės kremas su liftingo efektu moterims, kurios nori pagerinti tonusą ir krūtinės odos elastingumą. Šį kremą gali naudoti mamytės, maitinančios kūdikius krūtimi. Maria Bust it Up padidina galimybę odos regeneracijos procesui, sumažina odos senėjimo procesą, tonizuoja ir drėkina krūtinės odą. Kremo sudėtyje nėra mineralinių aliejų, parabenų, sintetinių sudedamųjų dalių ar žaliavų, kurios galėtų būti žalingos odai. Labai svarbu, kad kremo gamyboje nėra naudojami aromatizatoriai ir kūdikis jaučia savo ir mamytės natūralų kvapą. Kremą galima pradėti naudoti tuo pat metu kai pradedame maitinti savo tik ką gimusį kūdikį.

Kaip dalyvauti konkurse?

Komentaruose tereikia parašyti - kiek laiko žindate mažylį ir kodėl norite laimėti MARIA produktų komplektą? Kitaip tariant, su kokia bėdele/problema susiduriate maitindama kūdikį?

DVI LAIMĖTOJAS RINKSIME BALANDŽIO 29 D.

Daugiau informacijos: www.marialine.lt

20160331155925-88340.jpg