Pasidalink savo žindymo istorija ir laimėk MARIA produktų krepšelį!

Pasidalink savo žindymo istorija ir laimėk MARIA produktų krepšelį!

29. Oct 2016, 06:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Ne viena krūtimi maitinanti mama yra susidūrusi su situacija, kai atrodo, jog pieno sumažėjo ir natūraliai kyla abejonių, ar jo netrūksta kūdikiui. Taip pat žindant kūdikį neretai skauda suskeldėjusius spenelius. Tai tik kelios su žindymu susijusius bėdos. 

Jei jūs šiuo metu maitinate mažylį ir susiduriate su įvairiomis problemomis arba tiesiog norite pasidalinti savo sėkminga ar liūdnesne žindymo istorija - kviečiame dalyvauti komentarų konkurse!

Štai kokie prizų komplektai laukia 3 laimėtojų!

Maria Lactation – natūralių augalinių medžiagų kompleksas žindyvių laktacijos stimuliacijai!

20160419162754-63813.jpg

Kuo jis ypatingas? Jame yra natūralių aliejų, kurie skatina pieno išsiskyrimą, be to, šio preparato vartojimas paprastas - reikia gerti po 1 kapsulę 2 kartus per dieną valgio metu, išgeriant stiklinę vandens. Sudėtyje yra bičių pienelio, stimuliuojančio laktaciją; pankolių ir Romos kmynų (kumino sėklų) milteliai sumažins pilvo pūtimą; milteliai, kiaulpienės šaknų milteliai skatins apetitą; o gudobelės lapų ir žiedų milteliai stiprins širdies ir kraujagyslių sistemą.

"Maria Nipple" kremas, skirtas krūties speneliams!

20160419163257-73458.jpg

Kremas savo sudėtyje turi ypač minkštos konsistencijos lanolino, ypatingai švarus (atitinka aukšto švarumo kriterijus, naudojamus farmacijos pramonėje). Maria Nipple kremas padeda apsaugoti ir pagydyti sausus, suskeldėjusius spenelius nėštumo metu ir maitinant kūdikį krūtimi. Sudėtis: Lanolinas, takoferolis. Be konservantų ir aromatizatorių.

Kaip dalyvauti konkurse?

Komentaruose tereikia trumpai papasakoti apie savo žindymo istoriją - kiek laiko žindate mažylį, kaip sekasi ir kodėl norite laimėti MARIA produktų komplektą? 

Laimėtojas rinksime spalio 31 d..

Daugiau informacijos: www.marialine.lt

20160331155925-88340.jpg

C.neringa C.neringa 27. Oct 2016, 14:09

Mano manymu kudikiui geriausias motinos pienas. Abipuse nauda tiek mazyliui, tiek mamai yra irodyta ir nenugincijama. Mano sveiko proto motinystes esme - kad mums reiketu kuo maziau jaudintis del grieztu taisykliu ir tvarkarasciu , susijusiu su tuo, ka valgo kudikis, ir tiesiog stengtis patenkinti svarbiausius poreikius, kad visiems seimos nariams gyvenimas taptu dziugus ir paprastas. Pirmaji savo sunu zindziau iki metu ir triju menesiu, taip naturaliai nusprendeme su suneliu😀 Man zindymas vyko sklandziai, naturaliai, vaikutis buvo aktyvus valgytojas tad vyko viskas be galo naturaliai ir jokiu bedeliu nebuvo. Pieno turejau daug, tad mazulis netingedavo valgydavo ir pirmus tris menesius po pusantro kg. priaugdavome, po to jau maziau😀 Antroji atzala dukryte pasauli isvydo ta pacia diena, kai broliui suejo du metukai ir lygiai 8 menesiai (abu gime antra diena, tik skirtingi menesiai). Mergytei 9 men. dar maitinu, o ar pralenksime broli ar ne su zindymo laiku bus matyti kaip aplinkybes ir norai leis. Mazoji ne tokia aktyvi valgytoja, tad kol prisitaikeme prie jos pirmuju pora menesiu, i savaite karta tekdavo nusitraukti pieno pertekliu, tad uzsisalde turime kosytem pieno atsargu. O siaip viskas vyksta sklandziai. Daug ka lemia nusiteikimas, aplinkos malonios pasirinkimas bei zinoma pats kudikis. Abu vaikucius zindau pagal ju poreikius, tai svarbiausia. Zindymas yra naturalu, tad dekoju Dievuliui, kad leido man tai daryti ir zindyti du mazulius pagal musu individualius poreikius. O laimeti siuos Maria produktus butu laimeti del dvieju priezasciu. Viena palepinciau savo spenelius krutu kremu, nes geru dalyku niekada nebus per daug, o antra turiu drauge kuriai pienelio truksta, tad pagelbeciau jai laktacijos stimuliacijoje. Zindymas tai darbas bet kito jo puse be galo maloni ir pati geriausia, ekonomiskiausia, sveikiausia ir t.t Jusu didziausiam turtui vaikeliui.

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 22. Oct 2016, 08:42

Dar kai laukiausi pirmagimio, buvau tvirtai pasiryžusi maitinti pati ir tik pati...bet būna gamta pakoreguoja planus...Pirmąėnesį maitinau tik pati ir maniau, kad viskas yra tvarkoj, tik neramino vis nedingstanti naujagimių gelta. Po apsilankymo ligoninėje paaiškėjo, kad vaikas negauna pakankamai skysčių, kad iš organizmo išeitų bilirubinas, tuomet buvo aišku ir tai, kodėl vaikiukas toks neramus kai nemiega. Tad pasiryžau duoti mišinuko - per 3 dienas vismas susitvarkė. Tuomet kibau į darbą ir norėjau, kaf atsirastų daugiau pienelio. Na ir čia neužteko nei didelių pastangų, nei mano kantrybės - sūnelis buvo tinginiukas, per mažao patraukdavo ir dažniausiai valgydamas užmigdavo. Tad taip ir liko maitinimas ir mamos pienu ir mišinuku. Pati žindžiau iki metų, tada sūnus pats atsisakydavo kai kurių valgymų, tad neskausmingai tai ir nutraukiau. Labai norėčiai laimėti ir išbandyti Maria produktus, ypač laktaciją skatinantį kompleksą tam, kad greit gimsiančiam vaikeliui nereikėtų ragauti mišinėlio, o galėtų gauti tik mamos pienelį. Tai ir man būtų smagiau, nes neišmaitinti vaiko savo pienu tikrai nėra smagus jausmas...kurį laiką labai prastai dėl to jaučiausi tad nesinori to patirti dar kartą. 😀

Sonrisita Sonrisita 20. Oct 2016, 23:40

Žindymas - nuostabus dalykas, neskaitant man poros gana svarbių niuansų. Vyresnėlį žindžiau 2 m. (kol pastojus pienelis natūraliai pasibaigė). Pagalbos speneliams prireikė pirmomis žindymo dienomis. Toliau viskas ėjosi sklandžiai, kol per pieno krizę beveik vidurnaktį išsiunčiau vyrą mišinėlio pirkti (jam išvažiavus išsiaiškinau tiksliau apie tas krizes), tad mišinukas taip ir liko nepraimtas. O kai vos kelių mėnesių sūnus atsisakė gerti pienelį iš krūties kuriam laikui, išsisukt vis tik pavyko lengvai, nes jis mėgdavo snausti trumpai, bet dažnai, tad apsnūdusį ir pamaitindavau. Galiausiai nusipirkau pientraukį (maždaug po poros savaičių), o sūnelis tądien stebūklingai pradėjo žįsti, ir naujo pirkinio nebeprisireikė 😃
Dukrytę žindyti buvo paprasčiau nei paprasta 😀 Nors praėjo jau kuris laikas nuo atsisveikinimo su pieneliu, panelytė su nostalgija kartkartėm vis prisimena savo "pupą" 😀
Kadangi kūdikėlio neturiu, būtų šaunu su Maria priemonėmis supažindinti draugę, kuriai mergytės gimimas už 2 mėn. prognozuojamas lygiai per mano dukrytės gimtadienį 😍

LePukuota LePukuota 20. Oct 2016, 22:37

Savo mažylį žindau jau šeštas mėnesiukas, patirties jau turėjau su dukra (ją mp maitinau iki 2 metukų), tad žinių bagažas nemažas, o kad su sūneliu lengviau būtų, nepasakyčiau, kiekvienas vaikutis su savo charakteriu, jei vienų problemėlių mažiau ar visai pavyko išvengti, tai kitu atveju naujų klausimų kilo. Žindymo pradžia buvo žymiai lengvesnė nei kad su pirmuoju vaikučiu, bet vėlia būdavo sūnelis iškrečia pokštų, arba labai dažnai valgo arba visai retai prašosi, tad ir pienuko gamyba tokia šokuojanti. Ir buvo laikas kai atsisakė krūties, teko maitint iš buteliuko nusitraukinėjant, dabar vėl viskas gerai. Bet nežinau kaip bus rytoj, nes laukiam dantukų, kiek pamenu, tai skaudus etapas abiems 😀 O žindyti planuoju dar ilgai, todėl ir MARIA produktai labai praverstų sėkmingam tolesniam maitinimui savo pienuku.