Pasaulį stebina vaikiškos mados kūrėjos iš Lietuvos

Pasaulį stebina vaikiškos mados kūrėjos iš Lietuvos

05. Oct 2011, 07:00

Mummymoon – kūryba, gimusi iš meilės vaikams

 

Pirmieji bandymai siūti rūbus dukrytei net nekvepėjo dideliais užmojais. Tačiau į pasaulį besibeldžiantis sūnelis ir motinystės džiaugsmas malonų užsiėmimą pavertė gyvenimo būdu ir net filosofija.

 

Susipažinkite, šiandien Ieva ir jos komanda – dukrytė Domicelė, sūnelis Rapolas, draugė Vėjūnė ir jos dukrelė Elzė pristato šiuolaikiškus, netikėtus ir tiesiog kitokius rūbus vaikams – mummymoon stiliumi.

 

{smallpic:1}

 

Pirmieji mummymoon kūryba patikėjo japonai, įsigiję visą kolekciją ir nekantriai laukiantys naujos. 

 

Neprabėgus nei metams nuo pirmųjų bandymų siūti, komanda jau skaičiuoja trečią kolekciją, galybę gerbėjų Lietuvoje, Skandinavijoje, Japonijoje bei ruošiasi parodai Tokijuje.

 

{smallpic:2}

„Neprabėgus nei metams, mes jau spėjome kalnus nuversti - turime paruoštas dvi kolekcijas, vasarą su kūdikiais ant rankų dalyvavome tarptautinėje vaikiškų rūbų parodoje Bubble Londone, kur sulaukėme didžiulio susidomėjimo.

 

{smallpic:3}

 

Turime agentą Japonijoje ir didžiausią įvertinimą iš stipriausio pasaulyje šios rinkos parodų organizatoriaus Playtaime Paris. Esame stiprios ne tik mintyse, bet ir kitų akyse“ – sako vaikiškų rūbelių kūrėjos.

 

{smallpic:4}

 

Spalio 6 d. 17 val. mummymoon pirmojo gimtadienio proga atidaro savo skyrių „Europos“ prekybos centre Vilniuje, „Happeak“ parduotuvėje. Esate visi kviečiami pasivaišinti gimtadienio saldumynais bei padėti supakuoti gimtadienio dovanas labiausiai jų stokojantiems vaikams iš neturtingų šeimų.

Kaip "Mamyčių klubui" sakė kūrėjos, atidaryme laukiami ne tik žiniasklaidos atstovai, o kiekviena mama ir vaikas, durys atviros visiems.

{smallpic:5}

{smallpic:6}

{smallpic:7}

{smallpic:8}

{smallpic:9}

{smallpic:10}

{smallpic:11}

{smallpic:12}

{smallpic:13}

Foto: Iš rudens- žiemos kolekcijos

05. Oct 2011, 22:01

grazus drabuzeliai, bet va negaliu pakest pilku ir rudu spalvu vaikui 😀

05. Oct 2011, 13:38

...ir idomus 😀

blogietee blogietee 05. Oct 2011, 09:09

Koki faini drabužėliai 😉