Ar ragavote paprikos su medumi ar pomidorų saldžiarūgščiame marinate?
Sudėtis:
2 kg paprikų,
4 stiklinės vandens,
0,5 stiklinės cukraus,
2 šaukštai medaus,
1 šaukštas druskos,
5 skiltelės česnako.
Nuplauname paprikas, išimame sėklas, supjaustome griežinėliais, sudedame į puodą kartu su visais indigrientais ir paverdame 10-15 min., kol suminkštės.
Paprikas sukrečiame į švarius stiklainius.
Pomidorai saldžiarūgščiame marinate
Kadangi virdamos paprikos išskiria daug sulčių, lieka skanaus skystimo, kurį man gaila išpilti, todėl į jį pripjaustau puselėmis pomidorų, paverdu keletą minučių ir sudedu juos į paruoštus stiklainius ir užpylus marinatu užsuku.
Skanaus!
reiks butinai isbandyti siuos receptus, skaniai atrodo...
mas ir paprikas marinuojam, mmmm labai ksanu , o vyrui tai neapsakomas delikatesas 😃 , viena gali valgyti 😀