Pagalbininkas iš AVENT

Pagalbininkas iš AVENT

26. Feb 2018, 08:30 AudraAudra AudraAudra
Pirmą kartą paėmus AVENT pientraukio dėžutę į rankas apėmė profesionalumo ir patikimumo jausmas. Mano nuomone - tobulai, profesionaliai atrodanti pakuotė, kuri kelia pasitikėjimą. Kas turbūt yra labai svarbu vaikus auginančioms mamoms, nes savo vaikui visad norisi tik geriausių produktų.
20180226080213-31475.jpg
Atidarius pakuotę pasitiko pientraukis su buteliuku ir buteliukui skirtas žindukas. Toks komplektukas, pats tas keliaujant - nei per daug, nei per mažai. Balta pientraukio spalva sudaro sterilumo ir švaros įspūdį. Pabandžius atsukti ir užsukti buteliuką, viskas vyko sklandžiai, lengvai, be jokių prasisukimų. Pientraukis lengvai surenkamas.
Kadangi pientraukį bandau pirmą kartą, išgirdus žodį - pientraukis, kildavo daug asociacijų su įrenginiu, kuris turi daug dalių ir detalių, kurias kaskart reikia plauti ir daug vargti. AVENT pientraukis nustebino tik trim pagrindinėm savo dalim, kurios lengvai viena nuo kitos atsiskiria,atsisuka ir ypač paprasta priežiūra. Per savaitę naudojimo, nekilo jokių nepatogumų dėl kažkokios sunkiai valomos ar neprieinamos dalies, dėl kurios būtų reikėję ypač stengtis.
Pirmas pieno ištraukimo bandymas su AVENT pientraukiu buvo nelabai sėkmingas ir truputį skausmingas. Tam įtakos turėjo mano netaisyklinga sėdėjimo padėtis ir per didelis atsargumas. Antrą kartą labiau atsipalaidavus, patogiai atsilošus, užteko poros paspaudimų ir pientraukis gražiai 'pritraukė' krūtį ir ėmė kauptis pirmieji pieno lašeliai. Trečią dieną jau buvau įgudusi taip, kad pienas nebelašėjo, o gražiai tekėjo srovele. 20180226081011-83978.jpgPientraukio masažinė pagalvėlė išties patogiai priglundanti ir apgaubianti krūtį, tačiau tik tuomet kada be baimės pientraukį priglaudi prie krūties. Teko pientraukį išbandyti ir viena ranka laikant vaiką. Pasirodo tai irgi nekliūtis.
Pirmas porą dienų naudojant pientraukį pieno kiekis akivaizdžiai skyrėsi nuo trečiosios dienos. Matyt tam įtakos turėjo mano pačios atsipalaidavimas, teisingos padėties suradimas (pieną traukdavau sėdom, patogiai atsilošusi į kėdės atlošą). Tiesa pirmomis dienomis teko priprasti ir prie nedidelio tempimo ar kitaip sakant skausmo. Vėliau visą tai išnyko.
Vienintelis šio pientraukio minusas, mano nuomone, spaudžiant rankenėlę skleidžiamas keistokas garsas ypač traukiantis aplinkinių dėmesį (net šuo ateidavo pasižiūrėti kas čia cypsi). Na ir žinoma, nuo aktyvaus spaudinėjimo paskaustantis riešas.
20180226081132-39188.jpg
Ačiū Mamyčių klubui ir AVENT už galimybę pirmą kartą susipažinti su pientraukiu ir būti maloniai nustebinta. Nuo šiol mūsų kasdienybė ir buitis daug lengvesnė, o aš, mama, būsiu šiek tiek laisvesnė.