Padėka už puikų prizą velykiniame konkurse

Padėka už puikų prizą velykiniame konkurse

05. Apr 2018, 09:43 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Velykų taip laukėm, o jos ėmė ir prabėgo taip greitai, kad net mirktelt nespėjom. Bet,  kaip ir kiekvienais metais, šventės mums palieka šiltus prisiminimus. 

Šį kartą man Velykos buvo itin smagios,nes sūnelis jau paaugo ir buvo smagu kartu su juo ir dėl jo puošti namus, gaminti dekoracijas.

O MK velykinis konkursas į visą tą šventę įnešė dar ir gerą lašą azarto ir naujų idėjų bei minčių. Buvo tikrai smagu ne tik pačiai dalyvauti, bet ir skaityti kitų mamų pasiruošimo šventei straipsnius, atrasti naujus receptus bei pamatyti naujas dekoro idėjas.

Už visa tai ačiū MK komandai ir visoms mamoms, kurios dalyvavo.

O dar didesnis ačiū už puikų prizą! Žinia apie jį tikrai nustebino ir nudžiugino, o ir mane dovanėlė pasiekė tiesiog žaibišku greičiu! Dar kartelį didelis ačiū!

Prizą jau spėjau ir išbandyti! Tikrai puikus Idun blakstienų tušas! Sudėtyje esančios maitinamosios medžiagos, saulėgrąžų aliejus ir vitaminas E rūpinasi blakstienomis. Patikrinta oftalmologiškai, tinka jautrioms akims ir nešiojančioms kontaktinius lęšius. 
O dar nustebino tai, kad EIR tušas atsparus aplinkos poveikiui (pvz. lietui) . Turint omeny, kad nusivalo jis visai lengvai, gan netikėtas punktas. Tai va, rodau prizą ir vieną dažytą akį  ( čia dėl akivaizdesnio kontrasto). Dar kartą dėkoju ir iki kitų kartų!

20180405094027-39261.jpg

20180405094108-60226.jpg