Paaukok daugiavaikei šeimai poilsiui kurorte!

Paaukok daugiavaikei šeimai poilsiui kurorte!

18. May 2015, 12:07 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Mamyčių klubo redakcija gavo štai tokį laišką, kuriuo norime pasidalinti:

Labas,

Tą dieną lyjo. Kartu su generaline direktore Rasa Dičpetriene iš organizacijos "Gelbėkit Vaikus" aplankėm vieną daugiavaikę šeimą (matote nuotraukoje), kuri gyvena Alytaus rajone, viename kambaryje su virtuve. Taip, 7 asmenys (vyras su žmona ir 5 vaikai) viename kambaryje. Ir žinot... tie nuostabūs ir be galo šilti žmonės irgi turi svajonių. Padėkime šiai daugiavaikei šeimai išvykti į Druskininkus ir 3 dienas praleisti jiems kartu, kitoje aplinkoje, kad vaikai pajaustų patys, kad tai yra įmanoma, kad pradėtų daugiau svajoti ir turėtų dar daugiau motyvacijos mokytis, stengtis, ir patikėtų, kad savo pastangom gali susikurti tokį gyvenimą, kokio jie nori. Mes galime pažadinti tą tikėjimą.

Aš nežinau, ar sugebėsiu perteikti tą jausmą, kurį patyriau būdama su jais. Tiesiog žinau, kad jeigu prisidėtumėte prie to, kad ŠI ŠEIMA nors 3 dienas puikiai pailsėtų Druskininkuose - šiai šeimai padarytume TOKĮ stebuklą, kad jūs net neįsivaizduojate.

Tiesiog, labai labai prašau, jeigu viduje nors kiek pajautėt, kad norite prisidėti prienoriunoriunoriu.lt ir "Gelbėkit Vaikus" organizuojamos akcijos, PADOVANOTI ŠIAI ŠEIMAI POILSĮ - prašau, prisidėkite. Jūs galite paaukoti nuo 3 iki 100 EUR.

GARANTUOJU, kad visi šie paaukoti pinigai bus skirti šiai šeimai! Taip, visi 100%. (kaip įrodymą, po šios akcijos atsiųsiu banko pavedimo kopiją)

SPAUSK ŠIĄ NUORODĄ arba ANT NUOTRAUKOS ir prisidėk prie šios šeimos svajonės išsipildymo