Tiesiog tądien turėjo būti pietums kepsniukai, labai aptingau stovėti prie keptuvės ir nutariau nieko nelaukdama paruošti "steiką".
Jums reikės:
0,5 kg kialienos nugarinės;
bulvių (pagal save)
prieskonių (mėsai ir bulvėms).
Paruošimas
O jo paruošimas taip pat labai paprastas. Mėsytę supjaustyti didesniais gabalėliais nei įprastai pjaustome kepsniukams, jos nemušti, gerai ištrinti savo mėgstamais prieskoniukais, česnakiuku,.
Galima palaikyti majoneze, bus mėsa minkštesnė, sudėti mėsą į vidurį, aplink apdėlioti bulves ir pašauti kepti.
Tik šį kartą mėsą supjausčiau per smulkiai, nelabai pavyko. Kas mėgsta, gali valgyti su kečupu ar pasigardinti įvairiausiomis salotomis...
Kepiau 180 laipsnių temperatūroje apie 35 minutes.
Labai greita ir skanu.
Mama Erika:)
Turėtų būti labai skanu😀 Erikute tavo receptukai visada labai skaniai gaunasi, reiks ir man pamėginti😀
aciu,Zivile uz naujus patarimus😀 na nera ji man sausa,bet ir neperlabai šultyynga😀
aciu,Zivile uz naujus patarimus😀 na nera ji man sausa,bet ir neperlabai šultyynga😀
as megstu mesa marinuotu su sojos padazu ir citrina ir nerealiai skanu 😀
Juratele,paminejau,kad galima ir is anksto majoneze su prieskoniukais palaikyti,tada is vis mmmmmmm😀
mes daznai taip kepame,tik mesyte megstu pamarinuota,kaip saslykams 😀
labai ir man si ideja patinka,kai laaabai jau tingisi prie keptuves stoveti😀
darysiu😉 aciu
aciu ,uz gera ir greita patiekaliuka😀
mes ir kartais taip darome 😉 tikrai ir nera daug darbo ir skanu!
hm... kaip tik tiuriu mesos gabala isitraukus is kameros...😉 zadejau guliasa daryti, daug dasrbo, o cia pašovei ir kepa. reikia susigundyti 😃